Yoga Artikelen Voor Een Ontspannen Yogasessie | yogakledingonline.nl

Yoga artikelen

  • Geplaatst op

Wil jij ook door je in te spannen je lichaam en geest in balans brengen? Yoga en pilates zijn zeer geschikt om even los te komen van de hectiek van alledag en stil te staan bij jezelf. Bij Yoga Kleding Online shop je vele yoga artikelen, pilates artikelen en meditatie artikelen van hoge kwaliteit voor een leuk prijsje. Ontdek snel onze gehele collectie met yogaartikelen die we speciaal voor jou hebben ingekocht bij de yoga artikelen groothandel.

Hippe, handige en behulpzame yoga artikelen

De Yogaartikelen in onze webshop zijn met zorg voor jou geselecteerd. Comfortabel, trendy en musthave zijn slechts drie kernwoorden die betrekking hebben op de collectie van Yoga Kleding Online.

We bieden je comfortabele kleding waar je helemaal in tot rust komt, hippe accessoires die bijdragen aan de kwaliteit van je yogasessie en handige hebbedingetjes voor jezelf of voor een ander.

Comfortabele kleding speciaal voor yoga


Wij raden je aan om tijdens de yogales gebruik te maken van kleding die geschikt is voor het beoefenen van yoga. De kleding in ons assortiment is speciaal ontworpen voor yogi’s en yogini’s.

Zachte, ademende stoffen

Dat de kleding geschikt is voor yoga is onder andere te merken aan de lekker zittende stoffen die gebruikt zijn bij het produceren van de kleding. Je komt diverse kledingstukken tegen die gemaakt zijn van flexibele en zachte stretchstoffen en ademend katoen.

Geschikt voor iedere asana

Daarnaast is bij het vormgeven van de kleding rekening gehouden met de asana’s die je tijdens yoga uitvoert. Je hebt vast geen zin in een ontblote rug, buik of onderbenen tijdens je yogasessie. Er is van alles aan gedaan om de kleding goed op zijn plek te laten zitten, zodat je het niet koud krijgt of afgeleid raakt.

Een paar voorbeelden. Yogabroeken zijn voorzien van een extra brede omslagband rond de taille en zitten strak om je onderbenen. T-shirts zijn wat langer en hebben vaak een ronde, hooggesloten hals en soms ook een band aan de onderkant. Yoga tops zijn meestal wat hoger bij de buste en ook verkrijgbaar met een geïntegreerde bh.


Er zijn geen dingen toegevoegd die je in de weg kunnen zitten, zoals prikkende ritssluitingen, lastige merk- of waslabels of irriterende touwtjes. Met yogakleding van Yoga Kleding Online voer je alle yoga posities comfortabel uit.

Maak kennis met de yoga kleding collectie

In onze collectie vind je ondere andere:

 

Meditatie artikelen om helemaal tot rust te komen


Bij meditatie draait het allemaal om rust en concentratie. De juiste meditatie artikelen dragen eraan bij hoe ontspannen jij je voelt tijdens een meditatiesessie. Yoga Kleding Online heeft een prachtig aanbod aan meditatie kussens en meditatie dekens. Maak je hoofd leeg, geniet en kom volledig tot rust!

Meditatie kussens

Dankzij een meditatie kussen neem je tijdens yoga gemakkelijk de juiste, rechte zithouding aan. De stevige meditatie kussens van Yoga kleding Online zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren, maten en vormen en voorzien van een sterke ritssluiting en handvat. Een meditatie kussen is gevuld met boekweitkaf. Je kunt het kussen zelf nog wat bijvullen met boekweitkaf of er wat uit halen.

Ben jij op zoek naar een leuk chakra artikel? In onze webshop kom je diverse meditatie kussens tegen met chakra’s erop geborduurd.

Meditatie dekens

Een meditatie deken is zeer geschikt om op te zitten tijdens een meditatie sessie. Je kunt een meditatie deken ook gebruiken als omslagdoek, zodat je het niet koud krijgt.

De meditatie dekens zijn gemaakt van acrylwol en voelen heerlijk zacht aan. We hebben een aantal leuke kleuren voor je geselecteerd. Bekijk al onze meditatie dekens snel.

Pilates artikelen voor nog meer plezier tijdens je pilates les


Pilates draagt bij aan het welzijn van je gehele lichaam. Het helpt je om de ultieme balans te vinden tussen lichaam en geest. Ben je op zoek naar een pilates artikel? Shop dan een artikel pilates in onze webshop.


De yoga artikelen en meditatie artikelen die je in onze webshop tegenkomt zijn namelijk ook uitermate geschikt voor dans, fitness en pilates. Bij pilates is het net als bij yoga belangrijk dat je comfortabele kleding aantrekt. Kies voor soepele stoffen en een comfortabele pasvorm waardoor je niet belemmerd wordt in je bewegingen. Shop ook een geschikte yogamat.

Yoga accessoires


Alle yoga artikelen die bijdragen aan een nog fijnere yogales vind je in de webshop van Yoga Kleding Online.


Je komt in de webshop vele accessoires tegen:

Yoga matten

Essentieel bij je yogales is een yogamat. Deze geeft je grip en ondersteuning tijdens het uitvoeren van yoga houdingen. Kies je voor de juiste yoga mat dan heb je daar veel profijt en plezier van.

Bij Yoga Kleding Online shop je een lichtgewicht yogamat die gemaakt is van een 100% biologisch afbreekbaar materiaal dat TPE heet. Onze yoga matten zijn gefabriceerd met oog voor mens en milieu. De prijs-kwaliteitverhouding is dik in orde.

Op zoek naar een yoga mat in een opvallend kleurtje of een yoga mat van een specifieke dikte? Wij verkopen yogamatten in verschillende mooie kleuren en in diverse diktes, variërend van 3 tot 10 mm.

Yoga tassen

Stop je yogamat in een mooie yoga tas uit ons assortiment. Deze zijn speciaal voor jou ontworpen. Naast een yoga mat is er vaak ook nog plaats voor andere yoga artikelen, zoals je handdoek, drinkfles en yoga riem.

Een yoga tas heeft meestal een rits over de gehele lengte. Hierdoor stop je er gemakkelijk een yogamat in, ook als deze wat dikker is. Je hebt bij Yoga Kleding Online de keuze uit yoga tassen met schouderband, in diverse kleuren en verschillende maten.


Cadeaus, wierook en kaarsen

Op zoek naar een origineel cadeau? Bijvoorbeeld een chakra artikel of lotus artikelen om weg te geven? In onze webshop vind je vele leuke hebbedingetjes, zoals lotusbloem kaarsenhouders, chakra geurkaarsen, wierook, geurolie en oliebranders. Maar ook gelukscadeaus, dromenvangers en geluksstenen. Erg leuk om weg te geven aan iemand die het verdient. Of verblijd jezelf met een cadeautje.



/>
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »