Miracle in the Making - Duurzame & comfortable zwangerschapskleding | yogakledingonline.nl
11 Producten

Bij Yogakleding online hebben wij veel mooie yoga must-haves voor je van bekende Yoga kleding merken. Speciaal voor de zwangere yogis onder ons, hebben we het frisse nieuwe merk Miracle in the Making in ons assortiment opgenomen. 

MIRACLE IN THE MAKING: DE PERFECTE ZWANGERSCHAPS YOGA OUTFIT

Niets is fijner om lekker te viben tijdens je yoga practice en je heerlijk te voelen in je prachtige yoga outfit. Vaak kun je in het begin van je zwangeschap nog wel uit de voeten met ‘gewone’ yoga kleding dames. Maar zodra je baby bump echt begint te groeien, ben je echt veel comfortabeler in yoga en loungekleding die speciaal gemaakt is voor alle fases van jouw zwangerschap. Daarom heeft Miracle in the Making voor jou de meest comfy basics. Niet alleen dus om yoga in te doen, maar ook vooral om lekker thuis aan te hebben, of juist om lekker te upstylen voor een leuke prego casual look. 

EEN GOEDE FIT

Miracle in the Making wordt gemaakt door de makers van het bekende merk Urban Goddess yogakleding. Zij weten natuurlijk als geen ander hoe je yogakleding moet maken zodat het niet alleen super comfortabel is en goed zit. Maar ook hoe je goede slow fashion maakt die ook nog eens duurzaam gemaakt wordt met de mooiste biologische en groene stoffen. Natuurlijk is de fit van de zwangerschaps kleding van Miracle in the Making speciaal gemaakt voor zwangeren. Dus er is goede ruimte voor een groeiende buik en de stoffen zijn aangenaam en zacht, en soms ook antibacterieel. De tops en t-shirst zijn ook echt extra lang, zodat zelfs de allergrootste zwangere buik erin past. 

 

HOE MIRACLE IN THE MAKING IS ONTSTAAN

Zoals wel vaker gebeurt is het merk heel organisch ontstaan. Urban Goddess maakt sinds 2013 biologische yogakleding en verkoopt die in het binnen- en buitenland aan veel gerenommeerde yogakleding winkels en online yoga shops. Steeds meer yogadocenten gaven aan vooral de yogabroeken met omslagband van Urban Goddess te zien bij zwangere yogini’s. En met de komst van instagram werd dat bevestigd. Heel veel zwangere yogi’s waren razend enthousiast over de omslagbroeken, Shaktified en Pranafied. Toch vond eigenaresse Marlene Smits dat er nog wat verbeterd kon worden om de broeken echt geschikt te maken als maternity wear. En zo is Miracle ontstaan in 2021. De collectie heeft een aantal goede yoga prenatal basics, zoals de zwarte legging en mooie flared pants. In de komende maanden zal de collectie worden uitgebreid met meer styles.  

Lees meer
Lees minder
/>
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »