Nieuwe Yoga Kleding

Van nieuwe collecties worden we altijd blij! Nieuwe kleuren, prints en modellen, die aansluiten op het seizoen dat gaat komen. Stuk voor stuk yoga kleding en accessoires van onze favoriete merken om verliefd op te worden!

nieuwe collectie yoga kleding magazijn Urban Goddess

Ongeveer 4 keer per jaar stroomt bij Yogakledingonline.nl de nieuwe collectie yoga kleding bij ons binnen. Het magazijn wordt opgeruimd en er wordt plaats gemaakt voor de brand new arrivals!

Het zijn dan drukke weken bij ons, maar natuurlijk ook een hele leuke tijd! Het is altijd gaaf om de artikelen die we soms wel een half jaar geleden hebben ingekocht bij de yoga merken, 'in het echt' te zien. En het is gezellig, want ook de kantoorkatten dragen hun steentje bij ;-) 

Naast het magazijn herinrichten, zijn we ook druk bezig in de shop. Want al die nieuwe yoga kleding komt natuurlijk niet vanzelf online te staan. Alle artikelen moeten opgevoerd worden in het systeem, er moeten foto's gemaakt en geselcteerd worden, omschrijvingen en specificaties verzameld worden. Een grote klus dus.

En dan..... afwachten wat jullie, onze lieve klanten, van de nieuwe yoga kleding vinden. Zodra dan de eerste items verkocht zijn, is er bij ons een opluchting, want dat betekent dat jullie enthousiast zijn! Yes, het nieuwe yoga seizoen is geopend!

 

Hoe vaak is er nieuwe yoga kleding collectie?


Dat hangt af van het merk. Urban Goddes bijvoorbeeld heeft ongeveer vier keer per jaar nieuwe items. Rohnisch en Zense introduceren 2x per jaar, namelijk een spring/summer en autumn/winter, een nieuwe collecties. Asquith heeft ook twee standaard moment in het najaar en voorjaar en heeft daarnaast soms een mooie tussencollectie. Elk jaar proberen we ook een nieuw eco merk te introduceren.

Wanneer komen er andere yoga artikelen nieuw binnen?


Ook yoga hulpmiddelen, props, accessoires en meditatie artikelen worden regelmatig aangevuld. Denk daarbij aan nieuwe yogamatten van Liforme, tassen, meditatiekussens en dekens. Zodra we wat nieuws binnen hebben van Flowee, Yogi & Yogini of YogaStyles, dan zie je dat terug op deze pagina. Ook kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief of ons volgen op Facebook en Instagram.

Heb je een tip voor ons voor een mooi yoga merk dat we op zouden moeten nemen in onze collectie? Of ben je een yoga groothandel en wil je ons graag jouw producten laten zien? Neem dan gerust contact met ons op, we zijn benieuwd!

Lees meer
Lees minder
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »