Bestellen en Betalen | yogakledingonline.nl

Betalen

 • Je kunt bij ons betalen op de volgende manieren:
  iDeal (Nederland), Bancontact (België), PayPal, CreditCard of vooraf overmaken.

 • iDeal
  Met iDeal kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk online aankopen afrekenen. Maak je gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS of SNS Regio Bank, dan kun je vanuit de webshop direct met iDeal betalen. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van jouw eigen bank. Er zijn geen extra kosten verbonden aan het gebruik van Ideal als betalingsmethode.

 • Bancontact
  Met Bancontact genoemd kun je gemakkelijk en veilig online betalen vanuit België. Het is het online betaalsysteem ontwikkeld door de gezamenlijke banken in België. De banken zijn Belfius, BNP Paribas, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank, VDK Spaarbank en Record Bank. Alle Belgische klanten van de deelnemende banken die gebruik maken van internetbankieren, kunnen gebruik maken van Bancontact. Ze kunnen met Bancontact direct hun aankopen betalen in een voor hun vertrouwde bankomgeving.

 • PayPal
  Je kunt gemakkelijk een gratis PayPal account openen op www.paypal.com. Om te betalen koppel je jouw bankpas of creditcard aan dit PayPal account. Vanuit de webshop kun je direct en veilig een bedrag overboeken naar yogakledingonline.nl. Er zijn € 2,00 extra kosten verbonden aan het gebruik van PayPal als betalingsmethode.

 • Creditcard
  Het is mogelijk om bij yogakledingonline.nl te betalen met een Creditcard. Kies dan bij de betaal opties in het bestelproces voor Visa of Mastercard.  Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving. Er zijn geen extra kosten verbonden aan het gebruik van een Creditcard als betalingsmethode.

 • Vooraf overmaken
  Je kunt er ook voor kiezen om het bedrag van jouw bestelling zelf over te maken aan yogakledingonline.nl. Als je voor deze optie kiest ontvang je in de bevestiging de bankgegevens van yogakledingonline.nl (IBAN: NL02ABNA0571144381; BIC: ABNANL2A). Zodra we de betaling binnen hebben gekregen, wordt de bestelling direct verzonden.
/>
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »