Verzendkosten & Levertijd

VERZENDKOSTEN

 • Binnen Nederland betaal je €3,95 per bestelling. Dit is een vast bedrag en voor iedereen gelijk. Dat is eerlijk en helder. Dus of je nu veel of weinig bestelt, veel of weinig te besteden hebt, of het nu als groot pakket of brievenbuspakketje met Track and Trace verzonden wordt.... de verzendkosten binnen NL zijn altijd €3,95. En retourneren is voor iedereen gratis.
 • Verzenden naar Belgie is €4,95 per bestelling. Dit is een vast bedrag en voor iedereen gelijk. Dus of je nu veel of weinig bestelt de verzendkosten naar Belgie zijn altijd €4,95.

  Note voor klanten uit Belgie:
  Helaas is het retourneren vanuit Belgie (sinds 2 oktober 2017) voor rekening van de klant. Yogakledingonline.nl probeert zijn bestaansrecht te behouden en is daarom genoodzaakt deze regel te hanteren. Sinds Kiala is overgenomen door UPS per 1 oktober 2017 werden de tarieven enorm verhoogd, waardoor het voor ons niet meer haalbaar was de retourkosten te betalen voor klanten uit Belgie. Er zijn geen andere verzendpartijen die redelijke prijzen hanteren voor ons vanuit Nederland. Om deze teleurstelling voor Belgische klanten iets te verzachten hebben wij het standaard verzendtarief van €7,50 per 2 oktober 2017 naar €4,95 gezet.
 • Wil je een bestelling ontvangen in Engeland, Portugal, Spanje, Frankrijk, Duitsland, etc....? Neem dan even contact met ons op.


LEVERTIJD

 • We streven er altijd naar om bestellingen die voor 23:30 uur geplaatst zijn, dezelfde dag te verzenden. Bestellingen die op zaterdag geplaatst worden, worden zondag verwerkt voor bezorging op maandag.
 • Je kunt er dus voor 90% vanuit gaan dat je jouw bestelling de volgende werkdag in huis hebt (binnen NL). Niet 100% dus, want we zijn altijd afhankelijk van PostNL en DHL. Het gaat hier op tijd de deur uit, maar of PostNL of DHL ook werkelijk de volgende werkdag levert kunnen we slechts voor 90% garanderen.
 • Wij verzenden alle pakketten via PostNL en DHL. Ook pakketten naar Belgie.
 • Alle bestellingen worden verzonden met Track and Trace code. Dit kan een pakket zijn of een brievenbuspakketje. Wij verzenden geen artikelen via brievenbuspost met postzegels, omdat dit niet traceerbaar is en gevoeliger voor zoekraken. Giftcards en enkele wenskaarten zijn uitzonderingen, deze worden met postzegels verzonden.
 • Zodra jouw pakket hier de deur uitgaat ontvang je een verzendbevestiging per email met daarin jouw Track and Trace Code.
 • Het kan zijn dat er nog geen informatie beschikbaar is over jouw ontvangen Track and Trace Code. Dit is vaak pas 's avonds te zien na de eerste scan in het sorteercentrum van PostNL.
 • Mocht een levering niet binnen 4 werkdagen gearriveerd zijn (binnen NL), neem dan direct contact met ons op.
 • Voor Belgie geldt een levertijd van 1 tot 3 werkdagen. Mocht het na 5 werkdagen nog niet gearriveerd zijn, neem dan contact met ons op.