Door goede voorzorgsmaatregelen is onze dienstverlening onveranderd. Dus gewoon bezorging de volgende werkdag en gratis retournering. Ook onze klantenservice blijft bereikbaar.
81 Producten
Sale-20%

Renegade Guru
Yoga Shirt Moksha - Sea Green

Yoga Shirt Moksha - Sea Green
€44,95 €35,96
Sale-15%

Asquith
Yoga Shirt Freedom - Ink

Asquith Yoga Shirt Freedom - Ink is een flatterende top voor..
€69,95 €59,46
Sale-43%

Asquith
Yoga Legging Smooth You - Ink

Asquith Yoga Legging Smooth You - Ink is een zachte legging ..
€69,95 €39,99
Sale-43%

Asquith
Yoga Legging Smooth You - Dark Grey

Asquith Yoga Legging Smooth You - Dark Grey is een zachte le..
€69,95 €39,99
Sale-41%

Asquith
Yoga Top Conquer Cami - Abstract

Asquith Yoga Top Conquer Cami - Abstract is een lange top me..
€59,00 €34,99
Sale-49%

Asquith
Yoga Top Live Fast Boatneck - Smoke

Asquith Yoga Top Live Fast Boatneck - Smoke is een yoga top ..
€59,00 €29,99
Sale-49%

Asquith
Yoga BH Balance - Abstract

Asquith Yoga BH Balance - Abstract kan zowel als topje als ..
€59,00 €29,99
Sale-35%

Asquith
Yoga Legging Move It - Smoke

Asquith Yoga Legging Move It - Smoke is superzacht tegen je ..
€69,00 €44,85
Sale-27%

Asquith
Yoga Legging Flow With It - Abstract

Asquith Yoga Legging Flow With It - Abstract is gemaakt van ..
€75,00 €54,99
Sale-42%

Asquith
Yoga Broek Live Fast - Smoke

Asquith Yoga Broek Live Fast - Smoke is een comfortabel broe..
€69,00 €39,99
Sale-50%

Rohnisch
Yoga Legging Flattering - Sketch Green

Rohnisch Yoga Legging Flattering - Sketch Green is zowel mod..
€69,95 €34,99
Sale-10%

Asquith
Yoga Shirt Lush - Black

€74,95 €67,46
Sale-20%

Asquith
Yoga Shirt Freedom - Heather

€69,95 €55,96
Sale-38%

Asquith
Yoga Shirt Embrace - Aqua

€64,95 €39,99

Het kan best prijzig zijn om alle yogakleding plus alle accessoires te bestellen die je nodig hebt. Toch heeft het veel voordelen om al je eigen spullen te hebben. Zeker bij yoga is het hebben van goede kwaliteit kleding erg belangrijk. Dit voelt prettiger aan en voert vocht beter af. Zo zal je minder afgeleid raken tijdens het uitvoeren van asana’s. Om ervoor te zorgen dat het voor iedereen haalbaar is om goede kwaliteit spullen aan te schaffen hebben wij de yogakleding sale. Hier vind je diverse kleding van allerlei merken maar dan tegen lagere prijzen. Dit biedt veel voordelen en het is dan ook zeker de moeite waard om dit assortiment goed in de gaten te houden.

Verschillende merken in yogakleding sale

In ons reguliere assortiment vind je de verschillende merken. Dezelfde yogakleding merken kom je ook tegen in onze yogakleding sale. Je hoeft er dus niet bang voor te zijn dat deze kleding van minder goede kwaliteit is. Het kan per keer verschillen welke kleding je hier tegenkomt, maar het bevat allerlei verschillende merken. Zo kan het dus heel goed zijn dat je opeens allerlei yogakleding tegenkomt van jouw favoriete merk in de yogakleding sale. Hierdoor hoef je aanzienlijk minder te betalen voor jouw favoriete items.

Dezelfde kwaliteit maar dan voor minder

Bij yogakleding dames en natuurlijk ook heren is de kwaliteit onmiskenbaar belangrijk. De materialen moeten rekbaar zijn en licht aanvoelen op de huid. Zo zorg je er namelijk voor dat het niet gaat storen en irriteren tijdens het dragen. Het is binnen ons assortiment ook zo dat alle kleding Eco en Fair is dus ook binnen het yogakleding sale assortiment. Zo kun je voordelig shoppen zonder zorgen. Wij bieden alleen producten aan waarbij wij zelf achter de kwaliteit staan. Wanneer je deze kleding kunt kopen voor minder is dat toch alleen maar mooi meegenomen.

Laat je verassen door het aanbod

In ons yogakleding sale assortiment is het elke keer weer een verassing wat je tegen zal komen. Het veranderd regelmatig welke producten er voor een lagere prijs worden aangeboden. Hierdoor kan je met de tijd een kast vol yogakleding hebben allemaal voor een zo laag mogelijke prijs. Het feit dat je elke keer weer verrast wordt door het assortiment maakt het kijken hiernaar natuurlijk ook nog eens extra leuk. Je kan zomaar kleding van jouw favoriete merk tegenkomen of dat ene shirt wat je al een tijdje wilde hebben. Alles is mogelijk bij onze yogakleding sale!

Gebruik maken van filters

Ons sale assortiment is best uitgebreid wat zoeken lastig kan maken. Het is een vrij populair assortiment waardoor het best wel eens kan gebeuren dat bepaalde maten zijn uitverkocht. Om te voorkomen dat je elke keer teleurgesteld eindigt raden wij je aan om gebruik te maken van de filters. Deze staan aan de linker kans van de yogakleding sale pagina. Door de vakjes aan te vinken bepaal jij zelf welke kleding je wilt zien. Het is altijd handig om sowieso de maat aan te vinken welke je nodig hebt. Daarnaast kan je uiteraard nog verder kiezen welke voorkeuren je hebt zodat je slechts te zien krijgt waar jij interesse in hebt. Indien er opties voor heren bij zijn kun je ook een filter plaatsen op yogakleding heren.

Bestel alles uit de yogakleding sale online

Shoppen voor yogakleding is natuurlijk altijd erg leuk, maar als het voor een lagere prijs kan maakt dat het alleen maar beter. Dit is bij ons altijd mogelijk binnen de yogakleding sale. Hier vind je dezelfde producten alleen dan voor een lagere prijs. Je hebt hierbij dezelfde voordelen met bestellen als vanuit de rest van ons assortiment. Het zoeken is door de filters erg makkelijk en bij alle producten staat een afbeelding met omschrijving. Als je een product besteld voor 23:30 uur verzenden wij deze dezelfde dag nog waardoor je het vaak de volgende dag al ontvangt. Shop voordelig en makkelijk bij de yogakleding sale van Yogakleding Online.

Lees meer
Lees minder