Retourneren - Yogakleding online | yogakledingonline.nl

Retourneren

 • Kan ik mijn bestelling retourneren?
  Je kunt artikelen (ongedragen en in originele verpakking met aangehecht kaartje) binnen 30 dagen gratis retourneren. Dit geldt alleen voor bestellingen binnen Nederland. Voor retouren vanuit België is er een lokaal adres waar je de retour naar toe gestuurd kan worden. Deze kosten dienen door de klant te worden betaald.  

  Hoe stuur ik een artikel retour?
  Een artikel retourneren? Volg onderstaande stappen of bekijk ons uitgebreide stappenplan voor meer informatie.
 • Als je als hebt besteld zonder in te loggen op een account. Kun je de bestelling niet online aanmelden. De artikelen staan dan namelijk niet bewaard in een account. Ter bevestiging kun je de retour dan aanmelden per mail naar [email protected]

 • Als je hebt besteld en wel was ingelogd op je account. Meld dan je retour online aan via jouw account. De artikelen staan in je account. Je kunt selecteren wat je retour wilt sturen. 

  In beiden gevallen:

  1. Geef op de pakbon aan wat je retour stuurt
  2. Voeg het juiste retouradres toe
  4. Geef je retourzending af bij een PostNL locatie en bewaar de track & trace code

  Yogakleding Online is niet verantwoordelijk voor zoekgeraakte retourpakketten die zonder track & trace code zijn opgestuurd. Retourpakketten die niet bij ons zijn aangekomen kunnen dan ook niet als retour in behandeling worden genomen. 
  Soms zit er tot 5 dagen tussen het ontvangen van een retour in het magazijn totdat deze bij ons is gemeld en je daar over bericht krijgt. Als je artikel is ontvangen dan wordt deze altijd verwerkt.

 • Kan ik mijn bestelling ruilen?
  Nee, helaas kan dit niet meer. In de praktijk bleek dat het verwerken van ruilingen omslachtig is en veel tijd kost. Tussen het ontvangen van een retour en het verwerken er van kan soms 5-10 dagen zitten waardoor er vaak vragen kwamen waar het artikel bleef of het gewenste artikel was niet meer op voorraad. Het meest efficiënte is om het te retourneren artikel terug te sturen(gratis) en het gewenste artikel zelf te bestellen. Bewaar te Track&Trace code van het geretourneerde artikel goed. 


 • Stuur je retourzending naar : Alleen als je onderstaand antwoordnummer gebruikt kun je binnen Nederland gratis retourneren. Andere manieren worden niet vergoed.

         Yogakleding Online
         Antwoordnummer 2591
         3430 VB Nieuwegein

         Zorg dat het oude verzendlabel niet meer zichtbaar is!

 

 • Voor Retourneren vanuit België.

Om onze Belgische klanten tegemoet te komen in de retourkosten hebben hebben we een belgisch retouradres. Vanaf dat punt nemen wij de retour voor onze rekening. U betaald dus alleen voor de retourkosten binnen België

het retouradres is 

Active Ants E fulfillment Belgie
Inzake retouren Urban Goddess
Molenweg 109
2830 Willebroek
België

 

 • LET OP : Bij retourzendingen die niet in originele staat zijn worden de volgende kosten doorberekend
  • €5,- per artikel : Artikel niet compleet.  Missend kaartje/label, artikel niet in originele zak. 
  • €10,- per artikel : Product vies:  vlekken of mensen/dierenharen, makeup, deovlekken, sigarettenrook :. Dit artikel moet dan professioneel worden gereinigd. 

 

/>
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »