Yoga Leggings | Yogakleding Online | yogakledingonline.nl
106 Producten

We weten allemaal hoe belangrijk het is om een fijne en comfortabele yoga legging te hebben! Of je nu graag een intensieve yoga les doet, of liever in stilte op een meditatiekussen zit. Het hebben van een comfy duurzame yogalegging zorgt ervoor dat jij optimaal van je yoga practice kunt genieten!

Maar welke yoga legging kies je? Er zijn zo veel verschillende yoga leggings te vinden dat het misschien lastig is om te weten welke nu perfect zijn voor jou.

YOGA LEGGING VOOR VEEL COMFORT TIJDENS ASANA’S

Yoga kleding moet lekker zitten, dat is duidelijk. Iedereen heeft natuurlijke andere eisen. Misschien zoek je een yoga legging met hoge taille dat niet snel afzakt. Of misschien zoek je heel specifiek een bamboe yoga legging die zacht en koel aanvoelt op je huid. Gelukkig zit je bij Yogakledingonline altijd goed! In ons assortiment vind je verschillende yoga leggings dames die perfect zitten tijdens jouw favoriete yoga les.

ECO YOGA LEGGING

Wij verkopen duurzame yogakleding, dus voor een duurzame yoga legging zit je bij ons natuurlijk ook goed! Tijdens een zweterige yoga practice wil je een yoga legging dat vocht absorbeert en snel droogt. In ons assortiment vind je veel bamboe yoga leggings die ervoor zorgen dat jij zonder zorgen in je Ashtanga yoga les staat bijvoorbeeld. Kijk bij Urban Goddess of Asquith voor duurzame stoffen die ook nog eens heerlijk zacht aanvoelen op je huid! Ook hebben wij yogaleggings gemaakt van gerecycled plastic (gerecycled PET). Lees meer over onze duurzame yogakleding en de duurzame stoffen en materialen die wij in ons assortiment hebben.

DRY FIT YOGA LEGGING VOOR IEDER MOMENT!

Een high waist yoga legging is zeker aan te raden tijdens een intensieve Hot yoga les, maar is ook super goed te dragen tijdens andere activiteiten. Kijk eens bij Röhnisch yoga kleding voor ecologische yoga leggings. Een hip yoga merk dat gemaakt is voor en door vrouwen en je lichaam accentueert. Of kies voor een fleurige Onzie high rise legging. Voor een hippe yoga legging met print zit je bij Onzie ook goed. Deze high waist yoga legging zijn dry-fit en gemaakt om met je mee te bewegen! Combineer je nieuwe yoga legging met een hippe yoga top en je bent er helemaal klaar voor. Dit is helemaal de perfecte keuze als je naast yoga ook andere sporten doet zoals fitness, hardlopen of cross fit. Ook kun je rustig een fijn suplesje meedoen in de zomermaanden als je voor een dry-fit yogalegging kiest. Kijk bij onze Active Wear voor allerlei yogakleding die je ook kunt dragen voor actieve workouts.

DAMES YOGA LEGGING VOOR ELK LICHAAMSTYPE

Iedereen moet zich op haar gemak kunnen voelen in yoga kleding. Sommige yogini’s dragen graag een yoga legging, maar misschien voel jij je vrij in een yoga broek. Wij begrijpen dat je er natuurlijk ook goed uit wilt zien en wij weten dat iedereen een andere bouw heeft. Kies voor een yoga legging extra lang als je zelf lang bent! Of ga voor een zwarte yoga legging als je graag iets draagt dat afkleed. Heb jij een maatje meer? Kijk eens bij Girlfriend Collective voor een prachtige yoga legging dat jouw figuur omarmt.

YOGA LEGGING MATERNITY

Ook alle zwangere yogi’s zijn bij ons aan het goede adres. Wij hebben zwangerschapskleding voor alle mama’s in spé. Het duurzame yoga merk Miracle in the Making heeft hippe yoga kleding gefocust op zwangere vrouwen. Van mooie yoga tops, extra lange yoga tops tot een zwangerschaps flared broek voor tijdens een yoga les of als casual wear. Bij ons kun je alle kanten op. Het voordeel van een zwangerschaps yoga legging is dat ‘ie genoeg ruimte bied voor een groeiende buik. Daarbij geven de maternity yogaleggings extra ondersteuning en dat is wel zo fijn tijdens je zwangerschap!  

YOGA LEGGING ALS LOUNGEWEAR

Al onze yoga merken zijn perfect voor op de yoga mat, maar je kunt de yoga artikelen net zo goed als casual wear dragen! Als je die yoga legging eenmaal aan hebt, wil je hem niet meer uit trekken. Trust us!

 

 

Lees meer
Lees minder