Renegade Guru | yogakledingonline.nl
Vanwege covid-19 merken wij helaas dat de bezorging door PostNL vertraagd kan zijn, dit geldt ook voor retouren. Hou hier alsjeblieft rekening mee met je bestelling.
28 Producten
Sale-20%

Renegade Guru
Yoga Shirt Moksha - Sea Green

Yoga Shirt Moksha - Sea Green
€44,95 €35,96
nieuw

Renegade Guru
Yoga Broek Arjuna - Inca Cacao

Yoga Broek Arjuna - Inca Cacao
€84,95

Veel yoga kleding merken richten zich op vrouwen en daar is dan ook heel veel voor verkrijgbaar. Het is voor mannen meestal wat lastiger om yoga kleding te vinden die er ook echt goed uitziet. Helaas is het aanbod beperkter. Renegade Guru is een merk welke zich echter volledig richt op mannen kleding welke gedragen kan worden tijdens yoga. Hiermee heb je een stoere casual uitstraling zonder er slonzig uit te zien. Lees verder en ontdek meer over dit geweldige merk voor stoere yogi’s. Het is niet voor niks dat wij dit merk graag aanbieden.

De kleuren van Renegade Guru

Dit merk is er niet een waarbij je extreem veel gekke kleuren hoeft te verwachten. Er wordt gebruik gemaakt van een aantal mooie kleuren en de kwaliteit is geweldig. Dit Nederlandse merk kenmerkt zich door de urban uitstraling. De kleuren die gebruikt worden zijn zwart, grijs en roze waardoor alle kledingstukken makkelijk met elkaar te combineren zijn. Dit biedt veel gemak bij het uitkiezen van een outfit yoga kleding heren.

Renegade Guru bestellen bij Yogakleding Online

Ons assortiment met yoga kleding van dit merk heeft alles wat je nodig hebt om comfortabel en stijlvol je asana’s uit te voeren. Je ziet hierbij de afbeeldingen staan en uiteraard vind je bij elk product ook een duidelijke omschrijving. Zo weet je altijd precies wat je aanschaft en of een product bij jou past. Dit is ook wat online winkelen zo makkelijk maakt. Daarnaast is het ook nog eens erg snel om bij ons te bestellen. Als je een bestelling voor 23:30 uur plaatst verzenden wij die dezelfde dag nog. Mocht een artikel niet helemaal naar wens zijn kun je deze uiteraard gratis retour sturen. Bestel vandaag nog de yoga kleding van Renegade Guru bij Yogakleding Online en ga stijlvol aan de slag met het beoefenen van asana’s.

Lees meer
Lees minder