Klantenservice

We helpen je graag!

Heb je vragen over producten, jouw bestelling, levering of onze service? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. We helpen je graag verder. Onderaan deze pagina vind je ook de meest gestelde vragen, misschien staat het antwoord op jouw vraag daarbij.

 

BELLEN

+31 (0)6 8200 8704
Wij zijn van maandag tot en met vrijdag van 09:30 tot 17:30 uur telefonisch bereikbaar.WHATSAPPEN

+31 (0)6 8200 8704
Op maandag tot en met vrijdag van 09:30 tot 17:30 uur appen we je binnen 2 uur terug.MAILEN

info@yogakledingonline.nl
Van maandag tot en met vrijdag ontvang je binnen 3 uur een antwoord. In het weekend hebben we een responstijd van 8 uur.

 

POST- EN RETOURADRES

Yogakledingonline.nl
Noordzijdseweg 129
3415 RA Polsbroek
Nederland

 

ONZE BEDRIJFSGEGEVENS

Yogakledingonline.nl is onderdeel van: Badu Trading
KVK: 67583997 | BTW:  NL183118388B02

 

ONZE BANKGEGEVENS

Badu Trading
IBAN: NL44 RABO 0154 1780 47
BIC: RABONL2U

 

1 Veel gestelde vragen:
1.1 Wat is de levertijd van mijn bestelling?

Wij versturen alle post veilig met PostNL. Wij streven ernaar jouw pakket binnen 2 werkdagen te leveren. In vrijwel alle gevallen verwerken wij bestellingen die voor 17:00 uur binnenkomen, dezelfde dag nog.

1.2 Wat zijn de verzendkosten als ik iets online bij YogaKledingOnline.nl bestel?

De verzendkosten binnen Nederland bedragen € 3,95, retourneren is gratis. Onze kleding artikelen worden altijd als pakketpost verzonden, zodat we het pakket kunnen volgen. De verzendkosten worden aangegeven tijdens het bestelproces.

1.3 Wat zijn de verzendkosten als ik iets online bij YogaKledingOnline.nl bestel vanuit België?

Vanuit België bestellen kan bij YogaKledingOnline.nl. Er geldt dan een verzendtarief van € 4,95. Bestellingen worden altijd als pakket verzonden, zodat we via Track and Trace de bestelling in de gaten kunnen houden. De verzendkosten worden aangegeven tijdens het bestelproces.

1.4 Kan ik mijn bestelling retourneren?

Je kunt artikelen binnen 30 dagen na ontvangst van jouw bestelling terugsturen naar YogaKledingOnline.nl, zonder opgaaf van reden. De artikelen dienen natuurlijk ongebruikt te zijn. Retourneren is gratis binnen Nederland. Wij maken na ontvangst van de betreffende artikelen het te verrekenen bedrag binnen 5 werkdagen aan jou over. Bij het retourneren van de gehele bestelling voor het totale aankoopbedrag inclusief de verzendkosten van de levering geretourneerd.

1.5 Op welke manieren kan ik bij YogaKledingOnline.nl betalen?

Ideal:
Met iDeal kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk online aankopen afrekenen. Maak je gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS of SNS Regio Bank, dan kun je vanuit de webshop direct met iDeal betalen. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van jouw eigen bank. Er zijn geen extra kosten verbonden aan het gebruik van Ideal als betalingsmethode.

Paypal:

Je kunt gemakkelijk een gratis PayPal account openen op www.paypal.com. Om te betalen koppel je jouw bankpas of creditcard aan dit PayPal account. Vanuit de webshop kun je direct en veilig een bedrag overboeken naar YogaKledingOnline.nl. Er zijn € 2,00 extra kosten verbonden aan het gebruik van PayPal als betalingsmethode.


Mastercard of Visa Creditcard:
Het is mogelijk om bij YogaKledingOnline te betalen met een Creditcard. Kies dan bij de betaal opties in het bestelproces voor PayPal. Vervolgens klik je op de optie 'Geen PayPal rekening?' en voert de gevraagde creditcard gegevens in. Je hoeft hier GEEN Paypal account voor te hebben. Voor het betalen via Paypal en Creditcard rekenen wij een toeslag van € 2,00 per bestelling.


Mister Cash (Bancontact)
Met Mistercash, ook wel Bankcontact genoemd kun je gemakkelijk en veilig online betalen vanuit België. Het is het online betaalsysteem ontwikkeld door de gezamenlijke banken in België. De banken zijn Belfius, BNP Paribas, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank, VDK Spaarbank en Record Bank. Alle Belgische klanten van de deelnemende banken die gebruik maken van internetbankieren, kunnen gebruik maken van Bancontact/Mister Cash. Ze kunnen met Bancontact/Mister Cash direct hun aankopen betalen in een voor hun vertrouwde bankomgeving.

Vooraf overmaken:

Je kunt er ook voor kiezen om het bedrag van jouw bestelling zelf over te maken aan YogaKledingOnline.nl. Als je voor deze optie kiest ontvang je in de bevestiging de bankgegevens van YogaKledingOnline.nl (IBAN: NL44 RABO 0154 1780 47   BIC: RABONL2U). Zodra we de betaling binnen hebben gekregen, wordt de bestelling direct verzonden.

Betalen bij Afhalen (op afspraak):

Het is mogelijk om artikelen die je online bestelt af te halen in ons magazijn in Polsbroek. Wel is het belangrijk dat je vooraf een afspraak hiervoor maakt met ons, zodat we zeker weten aanwezig zijn. Dit kan door een email naar ons te sturen naar info@yogakledingonline.n of te bellen naar +31 (0)6 8200 8704. Er kan bij afhalen alleen contant afgerekend worden.

1.6 Kan ik een artikel van mijn bestelling ruilen voor een ander artikel

Ja, je kunt bij YogaKledingOnline.nl artikelen omruilen. Dit kan binnen 30 dagen na ontvangst van jouw bestelling. Geef zo snel mogelijk per mail duidelijk aan voor welk artikel je wilt ruilen. Retourneren is gratis. Na ontvangst van het te retourneren artikel, sturen wij het andere artikel direct op. De verzendkosten voor het opnieuw versturen nemen wij voor onze rekening (eenmalig).

1.7 Hoe weet ik of de bestelling gelukt is en de artikelen geleverd zullen worden?

Nadat de bestelling bij ons is geplaatst stuurt YogaKledingOnline.nl per email een bevestiging van deze bestelling. Op het moment dat het pakket verzonden wordt, sturen wij je nogmaals een e-mail. Mocht je geen email van ons ontvangen, neem contact met ons op. Als de betaling van de bestelling niet goed is verlopen, ontvang je een email met gegevens om de betaling alsnog te voldoen.

1.8 De betaling is niet goed verlopen, maar ik krijg wel een bevestiging van mijn bestelling per email. Wat betekent dit?

Het kan voorkomen dat een betaling niet goed verloopt. YogaKledingOnline verstuurt dan wel een bevestiging van de bestelling. De bestelling wordt namelijk niet geannuleerd, zodat je toch de gelegenheid hebt om op een andere manier te betalen. Dit betekent niet dat de bestelling verzonden wordt! We sturen je een email over de geannuleerde betaling en wachten drie werkdagen op een antwoord. Daarna zullen wij alsnog de bestelling annuleren.

1.9 Ik heb een klacht, wat nu?

Klachten vinden wij uiteraard heel vervelend! Het is voor jou en ook voor ons belangrijk dat klachten gemeld worden. Voor jou kunnen we de klacht oplossen en in de toekomst kunnen we klachten voorkomen. Heb je een klacht neem dan snel contact met ons op. Vermeld duidelijk je klacht en indien van toepassing ook het ordernummer. We nemen dan binnen twee wekdagen contact op, zodat we samen tot een oplossing kunnen komen. Wij nemen klachten serieus!
 

De klacht is gegrond als deze niet veroorzaakt is door:

  • Beschadiging door opzet, of door nalatigheid
  • Normale slijtage
  • beschadiging door het niet of niet juist in acht nemen van de gebruiksaanwijzing
1.10 Hoe gaat YogaKledingOnline.nl om met mijn persoonsgegevens?

Alle persoonsgegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld en worden volgens de wettelijke regels aangaande bescherming van persoonsgegevens en privacy door YogaKledingOnline.nl in acht genomen. De persoongegevens die je invoert tijden het bestelproces worden alleen gebruikt voor het verwerken en verzenden van de bestelling.
Bekijk hier ons Privacy Statement.

1.11 Mijn bestelling is een cadeau. Kunnen jullie het pakket ingepakt versturen naar degene die ik wil verrassen?

Wij pakken graag jouw cadeau in en indien gewenst, kunnen wij het cadeau naar een ander adres versturen. Je kunt in het bestelproces een ander afleveradres invoeren, zodat de bestelling direct naar de persoon verzonden wordt die je wilt verrassen. Schrijf in het bestelproces bij 'opmerkingen' dat het om een cadeau gaat.

1.12 Ik woon in het buitenland (buiten Nederland en België). Kan ik hier ook mijn YogaKledingOnline.nl bestelling ontvangen? 

Indien je een bestelling naar een ander land wilt laten versturen, neem dan eerst contact met ons via email. Geef in deze mail duidelijk aan wat je wilt bestellen en waar de bestelling naartoe moet. Wij komen dan dezelfde of  volgende werkdag bij je terug met de verzendkosten. Als je hiermee akkoord gaat, wordt de bestelling naar het buitenland verzonden, zodra wij de betaling hebben ontvangen.

1.13 Mijn vraag staat niet in deze lijst. Wat nu?

Wij hopen natuurlijk dat al jouw vragen op onze website beantwoord worden. Zo niet, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen per mail info@yogakledingonline.nl of telefoon +31 (0)6 8200 8704. Het is ook mogelijk om ons een Whatsapp bericht te sturen. Je kunt ook onderstaand formulier invullen. We helpen je graag verder!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »