Ruilen & Retourneren Belgie | yogakledingonline.nl

Ruilen & Retourneren Belgie

Je kunt artikelen (ongedragen en in originele verpakking met aangehecht kaartje) binnen 30 dagen retourneren. Vanuit Belgie zijn de kosten voor het retourneren voor rekening van de klant.

JE WILT EEN PRODUCT RETOURNEREN OF RUILEN? VOLG DAN DEZE 4 STAPPEN!

 

1. Geef op de pakbon aan die bij jouw bestelling zit wat je retour stuurt

Gebruik hiervoor de kolom 'Retour Ja/Nee' aan de rechterkant. Voeg deze pakbon vervolgens bij je retourzending. Stuur je een kapot artikel retour? Schrijf dan alsjeblieft 'defect' op de pakbon.

2. Meld je retour online aan

Log in op je account en ga naar 'Mijn bestellingen'. Klik de betreffende bestelling aan klik onderaan op 'Artikelen retourneren'.

Heb je geen account? Maak deze dan hier aan. Gebruik hiervoor hetzelfde mailadres waarmee je besteld hebt, dan verschijnt vervolgens automatisch de bestelling in jouw account. Om je retour snel af te handelen is het belangrijk om een account te hebben.

- Selecteer de producten die je retour stuurt.
- Selecteer (eventueel) een retourreden.
- Selecteer of je wilt ruilen of geld retour wilt ontvangen.
- Ruilen of extra bijbestellen is zeker mogelijk. Dit kan voor ieder gewenst artikel(en) en wordt gratis verzonden. Je kunt je wensen noteren in het opmerkingenveld.

3. Stuur je retourzending naar (of download het adres hier als je liever wilt printen):


Yogakleding Online

Zeelandhaven 6
3433 PL Nieuwegein
Nederland


Zorg dat het oude verzendlabel niet meer zichtbaar is!

4. GEEF JE RETOURZENDING AF BIJ EEN POST LOCATIE

Er zijn in België steeds meer PostNL punten, wellicht ook bij u in de buurt. Daar zijn de pakketkosten voor zenden naar Nederland €9,60. Zie: https://www.postnl.be/verzenden/ Dit is goedkoper dan via Bpost of UPS. Vergeet niet het verzendbewijs in ontvangst te nemen. Deze hebben wij nodig als je pakket onverhoopt zoek raakt. Na ontvangst van je retour, behandelen wij deze binnen 10 werkdagen.