Wegens verhuizing van ons magazijn, kan jouw bestelling mogelijk vertraging oplopen. Excuus voor het ongemak!

Retourneren (Belgie)

RUILEN/RETOURNEREN VANUIT BELGIE

Helaas is het retourneren vanuit Belgie (sinds 2 februari 2017) voor rekening van de klant. Yogakledingonline.nl probeert zijn bestaansrecht te behouden en is daarom genoodzaakt deze regel te hanteren.

Sinds Kiala is overgenomen door UPS per 1 februari 2017 werden de tarieven enorm verhoogd, waardoor het voor ons niet meer haalbaar was de retourkosten te betalen voor klanten uit Belgie. Er zijn helaas (nog) geen andere verzendpartijen die redelijke prijzen hanteren voor ons vanuit Nederland.

Om deze teleurstelling voor Belgische klanten iets te verzachten hebben wij de verzendkosten van €7,50 per 2 februari 2017 verlaagd naar €4,95.

 Tip: er zijn in België steeds meer PostNL punten (1100), wellicht ook bij u in de
buurt. Daar zijn de pakketkosten voor zenden naar Nederland €8,50. Zie:
www.onlineverzendservice.be. Dit is goedkoper dan via Bpost of UPS.
(Voor ons is dit tarief niet mogelijk, omdat we een Nederlands bedrijf zijn.)


RETOURVOORWAARDEN BELGIE


 • Ruilen en/of retourneren is voor rekening van de klant.
 • Je hebt 30 dagen bedenktijd. Dus binnen 30 dagen na aankoop heb je het recht om een aankoop te herroepen en te retourneren.
 • Het artikel mag niet gebruikt of beschadigd zijn. Bij kleding dienen de prijs en merkkaartjes aan het item te hangen. Het liefst zien we ook de originele verpakking retour, hier kunnen namelijk artikelcodes opstaan en dan vergemakkelijkt het retourproces. Heb je breekbare items besteld en wil je deze terugsturen, zorg dan dat je deze heel goed beschermd verpakt, zodat het niet kapot kan gaan.
 • Indien je een ander artikel wilt ontvangen, dan neemt YogaKledingOnline eenmalig de verzendkosten voor het opnieuw versturen voor haar rekening. Wil je dezelfde bestelling nogmaals ruilen, dan wordt er €4,95 verzendkosten in rekening gebracht.
 • Bij het retourneren van een gedeelte van de bestelling, wordt het aankoopbedrag van dit gedeelte binnen 5 werkdagen teruggeboekt op jouw rekening.
 • Bij het retourneren van een volledige bestelling wordt het gehele aankoopbedrag inclusief verzendkosten binnen 5 werkdagen teruggeboekt op jouw rekening.
 • Artikelen die ons inziens gebruikt, gedragen, gewassen of gebroken retour komen, zullen ofwel niet in behandeling genomen worden of extra kosten voor in rekening gebracht worden. We nemen dan telefonisch of per mail contact met je op om de situatie te bespreken.

ER ZIT GEEN RETOURFORMULIER IN MIJN PAKKET, WAT NU?

 • Zit er GEEN ruil/retourformulier in jouw pakket?
  Oeps, dan zijn we die vergeten toe te voegen! Neem even contact met ons op via de Klantenservice, dan helpen we je verder.
 • Klantenservice: bel of whatapp naar: +31 (0)6 8200 8704 of stuur een mail naar info@yogakledingonline.nl
  (Wij zijn van maandag tot en met vrijdag van 09:30 tot 17:30 uur telefonisch bereikbaar. Van maandag tot en met vrijdag ontvang je binnen 3 uur een antwoord per mail. In het weekend proberen we ook zo snel mogelijk te reageren op emails, hou rekening met een responstijd van 8 uur.)VEELGESTELDE VRAGEN

> HOE SNEL BEHANDELEN JULLIE EEN RETOURNERING?
Zodra het pakket bij ons gearriveerd is (dit kan via PostNL of Bpost 3 tot 5 werkdagen duren), ontvang je binnen 3 werkdagen een reactie en uiterlijk binnen 5 werkdagen is jouw retour behandeld. We boeken het geld retour of in het geval van ruilen, sturen de item(s) die je graag wilt ontvangen kosteloos naar je toe.


> ER ZIT GEEN RUIL/RETOURFORMULIER IN MIJN PAKKET, WAT NU?

Oeps, sorry, dan zijn we die vergeten toe te voegen! Neem even contact met ons op, dan helpen we je verder.

> HEBBEN JULLIE EEN GRATIS POSTBUS OF ANTWOORDNUMMER?
Nee, wij hebben geen antwoordnummer of gratis postbusnummer. Gratis retourneren kan alleen binnen Nederland. Retourneren vanuit Belgie is voor rekening van de klant.

Andere manieren van retourneren worden niet door ons vergoed.


KLANTENSERVICE

Bel of Whatapp naar: 
+31 (0)6 8200 8704 of stuur een mail naar info@yogakledingonline.nl
(Wij zijn van maandag tot en met vrijdag van 09:30 tot 17:30 uur telefonisch bereikbaar. Van maandag tot en met vrijdag ontvang je binnen 3 uur een antwoord per mail. In het weekend proberen we ook zo snel mogelijk te reageren op emails, hou rekening met een responstijd van 8 uur.)