Activewear | Organic & hippe workout kleding | Yogakledingonline | yogakledingonline.nl
140 Producten

Tijdens je yoga practice en andere sporten is het belangrijk om de juiste kleding te dragen. Activewear met de juiste pasvorm voorkomt afleiding en zorgt ervoor dat jij je kunt focussen op je workout. Bewegen is goed voor je body & mind en comfortabele kleding maakt je work out sessie ook nog eens heel leuk!  Het fijne van onze hippe yogamerken is dat de items van verschillende duurzame materialen zijn gemaakt. Onze sustainable yoga wear is dus niet alleen comfy, het is ook een milieubewuste keuze.

Hippe tops en bottoms voor alle activiteiten

Een yoga legging is een echte must have. Ze zitten heerlijk en zijn perfect om te dragen voor eigenlijk alle soorten activiteiten. Veel van onze duurzame leggings hebben een high waist, zodat je gemakkelijk kunt bewegen zonder dat ‘ie afzakt. Het fijne aan een model met hoge taille is dat je benen langer lijken en dat je vrouwelijke vormen geaccentueerd worden. De stoffen die gebruikt worden voor de activewear zijn meestal dry-fit en drogen dus snel. Super fijn voor wanneer je veel transpireert of als je een watersport beoefent bijvoorbeeld. Bij Yogakledingonline hebben we een breed aanbod tank tops, crop tops, sport BH’s en luchtige of strakke tees in fleurige patronen of effen kleuren. Naast yoga, zijn deze ideaal voor activiteiten zoals: fitness, HITT, cross fit, hardlopen, fietsen, klimmen, suppen of skaten.

Active wear voor yoga & pilates

Zachte en luchtige yoga kleding voor vrouwen én mannen vind je op onze active wear pagina. Duurzame yoga kleding wordt vaak van biologisch katoen, bamboe of een combinatie van beide materialen gemaakt. Deze duurzame stoffen passen helemaal bij de yogi lifestyle en zijn daarom ideaal voor jouw practice. Je kunt kiezen uit verschillende soorten tops en yogabroeken. Een aansluitende lange yoga legging voor een rustige Hatha flow, of liever een korte biker short tijdens hot yoga, we have it all!  Het voordeel van een strakke outfit, is dat je goed kan letten op de alignment van je lichaam. Super fijn dus tijdens een Iyengar of pilates les bijvoorbeeld. Draag je liever een losse yoga outfit? Bekijk onze loungewear pagina en vind jouw perfecte outfit

Eco & Fair fabrics for your workout

Wij houden van ons fit en mooi voelen, maar wij houden ook van onze aarde! Daarom verkopen wij alleen merken die zich bezighouden met verschillende aspecten van duurzaamheid. Er zijn veel milieubewuste merken die duurzaam geproduceerde stoffen gebruiken voor hun sports wear. We love it, maar het is soms wel lastig kiezen. Kun je door de bomen het bos niet meer zien? No worries, in onze active wear style guide vind je advies over welke active wear het beste is voor jouw favoriete workout.

Lees meer
Lees minder