Yoga Accessoires | yogakledingonline.nl
Meditatie artikelen

Meditatie artikelen

matten

matten

kussens

kussens

bolsters

bolsters

blokken

blokken

riemen

riemen

Giftcards

Giftcards

We weten dat het hebben van goede yoga kleding belangrijk is voor een fijne yoga les. Dit geldt natuurlijk ook voor de juiste yoga artikelen! Voor iedereen die verdieping zoekt in hun yoga houdingen. En voor alle yogi’s die nog niet super flexibel zijn en wel wat ondersteuning kunnen gebruiken. Met de yoga accessoires van Yogakledingonline breng jij meer verdieping en verbinding in je yoga practice!

MEDITATIE ARTIKELEN FOR YOUR JOURNEY WITHIN

Dus je bent op zoek naar yoga spullen, maar wat kies je precies? Bedenk je waar voor je yoga artikelen zoekt. Als je meer verdieping en rust in je meditatie practice zoekt dan is een duurzaam meditatiekussen iets voor jou! Maak je meditatie compleet met een meditatiedeken. Of ga voor een meditatiebolster als je ook graag liggende meditaties doet bijvoorbeeld. 

VIND VERDIEPING MET YOGA OOGKUSSENS

Je ogen sluiten tijdens Savasana of meditatie is niet altijd voldoende om je ogen echt te laten rusten. Probeer een oogkussen en voel de zwaarte van het kussen op je ogen. Dit zorgt ervoor dat het geen moeite kost om je ogen gesloten te houden. En dat is super fijn als je je onrustig voelt. Kies voor yoga artikelen die je helpen tot rust te komen zodat jij je beter kan ontspannen. Ook maakt een oogkussen alles extra donker zodat jij dieper in je shavasana of yoga nidra kan komen. 

YOGAMATTEN MET EXTRA GRIP

Je wilt goede yoga spullen kopen die lang meegaan. Een goede yoga mat is de basis van een fijne yoga practice. Het is een goede investering waar je veel plezier uit kunt halen. Niks zo fijn als je eigen yoga artikelen, dit geldt juist voor een yogamat! Vooral als je vaak op de mat staat, zul je snel je eigen yoga mat willen hebben. Flow door je asana’s op een anti-slip yoga mat en focus je op je yoga poses zonder uit te glijden. Al onze yoga matten zijn gemaakt van duurzame materialen zoals natuurrubber en kurk. We love it!

EEN YOGA KUSSEN VOOR COMFORT

Het gebruik van yoga kussens zorgt voor een comfortabele meditatie les waar je even helemaal naar binnen kunt keren. Het voordeel van deze yoga artikelen is de veelzijdigheid in combinatie met de duurzame stoffen. Al onze yogakussens zijn gemaakt van biologisch katoen en zijn op verschillende manieren te gebruiken. Of je nu in meditatie zit of ondersteuning nodig hebt tijdens je Yin yoga sequence. Met een yoga poef kun je alle kanten op!

YOGA BOLSTER WAAR JE GEEN GENOEG VAN KUNT KRIJGEN

Een yoga bolster wordt vaak gebruikt tijdens Restorative of Yin yoga. Je kunt ‘m gebruiken om geleidelijk dieper in je yoga poses te komen of je gebruikt het yoga materiaal tijdens meditatie. Yoga artikelen kunnen je helpen om meer uit je yoga les te halen. Onze meditatiebolsters zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Ga voor een zwarte yoga bolster of juist voor een kleurtje. Jouw yoga les kan niet meer stuk!

GEBRUIK YOGABLOKKEN VOOR STEUN EN VERDIEPING

Yoga blokken zorgen voor meer verdieping tijdens yoga. Of ze ondersteunen je juist wanneer je moeite hebt om in een houding te komen. Het gebruik van deze yoga artikelen is aan te raden voor zowel beginnende als ervaren yogi’s en yogini’s. Gebruik een yoga blok voor Alignment yoga of Hatha yoga en leer de yoga poses op de juiste manier uit te voeren. Bij Yogakledingonline vind je duurzame yoga blokken gemaakt van kurk voor alle soorten yoga!

YOGARIEMEN OM BLESSURES TE VOORKOMEN

Het is belangrijk om je yoga poses veilig uit te voeren. Als je te snel te veel wilt, kun je blessures krijgen en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Het gebruik van een yoga riem helpt je flexibeler te worden. Yoga artikelen zoals een yogariem rekt langzaam je spieren op en helpt je langer in een yoga houding te blijven. Je kunt ‘m voor elke yogales gebruiken, at all times!

Lees meer
Lees minder
/>
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »