Yoga Blok | yogakledingonline.nl
2 Producten

Yoga beoefenen is niet altijd makkelijk en het vergroten van jouw lichamelijke kracht en flexibiliteit kost tijd. Hierbij kan je soms best wat hulp gebruiken in de vorm van yoga accessoires. Een yoga blok is hierbij een perfect hulpmiddel wat je kunt gebruiken. Je kan hem gebruiken om de asana’s wat makkelijker te maken maar ook om jouw lenigheid te vergroten. Wanneer je werkt aan jouw flexibiliteit is het belangrijk om dat veilig te doen om blessures te voorkomen. Lees verder en ontdek meer over het gebruik van een yoga blok en de verschillende opties die wij hebben binnen ons assortiment.

Vergroot flexibiliteit met een yoga blok

Een belangrijk aspect van yoga is het vergroten van flexibiliteit en dat is zowel lichamelijk als geestelijk. Lichamelijk is het belangrijk dat je kleine stapjes neemt om blessures te voorkomen. Als je al een tijdje werkt aan het lichamelijke aspect dan kan het zijn dat bepaalde houdingen makkelijk worden om aan te nemen. Om de flexibiliteit te vergroten kun je dan gebruik maken van een yoga blok. Hiermee is het dan mogelijk om weer een klein stapje verder te gaan. Uiteraard is een yoga blok ook geschikt voor beginners, daarover lees je hierna meer. Een yoga blok is dus te gebruiken voor iedereen die graag bezig is met yoga.

Asana’s makkelijker uitvoeren

Als je net begint met het uitproberen van de verschillende asana’s dan kunnen ze nog wat lastig zijn. Door gebruik te maken van een yoga blok zorg je ervoor dat je misschien net wat minder ver hoeft te rekken. Hierdoor wordt het net wat makkelijker om deze uit te voeren. Daarnaast is een dergelijk blok ook perfect voor iedereen die zijn of haar lichaam net wat minder wil belasten. Dit kan zijn vanwege een blessure of andere pijnklachten. Het is bij yoga altijd belangrijk om goed naar je lichaam te luisteren en niet te ver te gaan. Stapje voor stapje zal je toch wel verschil gaan merken en als je hierbij een yoga blok of yoga riem gebruikt worden deze stapjes net wat makkelijker.

Een yoga blok gemaakt van kurk

Wij hebben in ons assortiment diverse blokken welke gemaakt zijn van kurk. Dit is een milieuvriendelijk materiaal wat stevig is om te gebruiken. Het veert net een beetje in waardoor het zacht aanvoelt. Elk yoga blok gemaakt van kurk is afkomstig uit Portugal. Het wordt op een milieuvriendelijke manier geproduceerd en dat is iets wat wij erg belangrijk vinden. Deze blokken zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Dit geeft je de mogelijkheid om te kiezen wat het best past bij jouw behoeftes. Gebruik je het yoga blok voor meer steun of wil je hiermee juist andere asana’s kunnen uitvoeren? Wees je bewust van het doel voordat je een bestelling plaatst.

Gebruiken met andere yoga accessoires

Tijdens yoga kun je gebruik maken van veel verschillende materialen naast het yoga blok. Sowieso heb je een yoga mat nodig voor het doen van de asana’s met voldoende steun. Daarnaast kan je gebruik maken van bijvoorbeeld een yoga bolster, een rol welke je kunt gebruiken onder de rug of knieholtes. Bekijk eens ons uitgebreide assortiment en zie de verschillende yoga accessoires wij te bieden hebben naast het yoga blok.

Bestel een yoga blok online

Online bestellen is tegenwoordig erg snel en makkelijk. Je hoeft de deur niet meer uit om een product zoals een yoga blok snel in huis te hebben. Als je vandaag bij ons besteld voor 23:30 uur heb je de bestelling de volgende dag al in huis. Als je vragen hebt over het gebruik of het plaatsen van een bestelling kun je deze voor bestellen al makkelijk stellen door bijvoorbeeld gebruik te maken van onze chatbox. Bestel een yoga blok die past bij jouw wensen vandaag nog bij Yoga kleding Online.

Lees meer
Lees minder