Yoga Blok | yogakledingonline.nl
0 Producten

Een yoga blok helpt je om krachtiger te worden. Je kunt sommige yoga poses net iets makkelijker uit voeren. Daarbij kunnen yogablokken je helpen om flexibeler te worden. Het is superbelangrijk om kracht en flexibiliteit rustig op te bouwen, zodat je geen blessures oploopt. Kijk bij al onze yoga artikelen voor meer fijne yoga spullen en vind verdieping in je meditatie of yoga practice!

VERGROOT FLEXIBILITEIT MET EEN YOGA BLOK

Gebruik een yoga blok om yoga houdingen zoals bijvoorbeeld een forward fold of split te oefenen op een veilige manier. Leg de blokken onder je handen of gebruik ze als steun voor je hoofd wanneer je langzaam naar voren buigt in zittende houdingen. Je kunt langzaam en veilig verdieping vinden en daardoor steeds een beetje verder in de yoga houding komen.

YOGA BLOK VOOR HET OPBOUWEN VAN KRACHT

Een yoga blok is een super fijne tool voor yoga. Of je nu een ervaren yogini bent of pas net begint aan je yoga journey. Het investeren in een yoga blok gemaakt van kurk is een goed idee. Vooral als je graag aan zweterige en dynamische yoga doet. Je hoeft je geen zorgen te maken als je transpireert, een yoga blok van kurk biedt goede houvast. Tip: gebruik een anti-slip yoga mat voor je practice en je bent ready voor een overheerlijke yoga sessie.

KOM TOT RUST MET EEN YOGABLOK

Vind rust met een yoga blok in meditatie. Leg de blokken bijvoorbeeld onder je knieën in lotushouding voor extra ondersteuning terwijl je op je bolster of meditatiekussen zit. Of leg ze onder je knieholtes neer terwijl jij in lijkhouding ligt onder je yoga deken. Wij kunnen er geen genoeg van krijgen!

ASANA’S MAKKELIJKER UITVOEREN

Je yoga blok is een favoriet. It won’t let you down. Daarom is het ook één van onze favo yoga items. Super veelzijdig en gemakkelijk mee te nemen en te gebruiken. Neem ‘m af met een beetje water na de les en je bent klaar voor de volgende yoga les. Je yoga poses zijn makkelijker te doen. Zin in een Yin yoga sequence? Maak gebruik van een yogablok en een yoga riem en vind verdieping. Of leg het blok in savasana op je handenpalmen en ontspan je vingers. Dit kan voor een diepere ontspanning zorgen.

EEN DUURZAAM YOGA BLOK GEMAAKT VAN KURK

Wat voor yoga blok heb je nu eigenlijk nodig? Bij ons vind je vooral yogablokken gemaakt van kurk. Dit is een milieuvriendelijk materiaal wat stevig is om te gebruiken. Het veert net een beetje in waardoor het zacht aanvoelt en het zorgt voor extra grip. Ook als je een beetje transpireert tijdens de les. In ons assortiment vind je eco yogablokken in verschillende maten. Ga voor een hoog blok als je meer ruimte zoekt tijdens je yoga houdingen. Zoek je vooral naar meer steun? Dan is een lager blok ook voldoende. 

BESTEL EEN YOGA BLOK ONLINE

Gebruik een yoga blok als aanvulling op je yoga garderobe. Vooral als je veel yoga doet en het ook thuis doet, kun je wel wat extra yoga artikelen gebruiken. Mix & match de items met je yoga kleding voor een mooie en complete yoga outfit. Bestel voor 23:00 bij Yogakleding Online en je hebt de bestelling vaak de volgende dag al in huis.

 

Lees meer
Lees minder
/>
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »