Kurk yoga mat | yogakledingonline.nl
0 Producten

Een yoga mat gemaakt van kurk klinkt misschien een beetje vreemd. Het is niet het meest voor de hand liggende materiaal. Toch is het alles behalve vreemd, het is ideaal! Een cork yoga mat neemt veel vocht op, dus hoef je je geen zorgen te maken tijdens een intensieve yoga les. Sterker nog; hoe meer zweet hoe beter! Hierdoor wordt de grip alleen maar beter. Het fijne aan een kurk yoga mat is dat je ‘m makkelijk schoon kunt houden. Een vochtig doekje met een beetje water om de twee weken is al genoeg!

HYGIENISCHE & ANTI-BACTERIELE YOGAMATTEN

Een kurk yoga mat heeft een natuurlijke antibacteriële werking. Een yoga mat gemaakt van kurk is dus ideaal voor een Ashtanga of Hot yoga practice. Maar natuurlijk kun je ‘m ook gewoon voor andere soorten yoga gebruiken. Het is jouw practice, dus jij bepaalt! Wist je dat de cork yoga mat extra licht is? Een geweldige travel yoga mat dus.

PILATES MAT VOOR JOU

Een yoga mat van kurk dempt en voelt fijn onder je knieën en ellenbogen. Zo kun je het ineens toch iets langer volhouden in je plank pose en duurt die ene minuut toch iets minder lang! Doe je graag aan Pilates, dan is de extra dikke mat van kurk misschien wel jouw nieuwe beste yoga prop. Zoek je meer leuke yoga accessoires of yoga kleding? Bij ons vind je genoeg yoga wear dat perfect past bij jou yoga sequence of Pilates les.

 

 

Lees meer
Lees minder
/>
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »