Yoga Cadeau | yogakledingonline.nl

Cadeaubon voor Moederdag met 15% korting

Vanwege Moederdag hebben we een speciale actie voor jullie: ontvang 15% korting op alle cadeaubonnen! De actie is geldig van 8 mei t/m 14 mei.

Wat is er nu leuker dan het geven van een yoga cadeau? Het krijgen ervan natuurlijk! Binnen ons assortiment bieden wij een grote hoeveelheid yoga kleding en accessoires aan. Hierdoor is er voor iedere yogi en yogini wel wat leuks te vinden. Toch kan het lastig zijn om een cadeau voor iemand aan te schaffen. Je weet vaak niet precies wat een ander al in huis heeft en je wilt natuurlijk ook niet urenlang zoeken naar het perfecte item om erachter te komen dat een ander precies hetzelfde geeft. Dit alles kan voorkomen worden door de ander zelf een yoga cadeau uit te laten zoeken. 

 

Bestel je digitale giftcard

Wij maken voor jou een mooie giftcard met een persoonlijke boodschap erop. Stuur een mailtje naar [email protected] met je wensen.

  • De waarde van de giftcard
  • Naam + persoonlijke boodschap (mocht je dat willen)
  • Jouw persoonlijke gegevens: naam en adres (belangrijk voor de factuur)

Wij maken jouw persoonlijke giftcard en sturen je een betaal link, zodra de betaling is gelukt ontvang je de digitale giftcard met een code erop. Deze kan je gebruiken in de webshop. 

Let op! Dit is geen fysieke cadeaubon, je ontvangt de cadeaubon via de mail als PDF bestand.

 

Lees meer
Lees minder