Gerecyclede yoga mat | yogakledingonline.nl
1 Product

Yogamatten gemaakt van gerecycled materiaal zijn een super goede manier om vervuiling tegen te gaan. Materialen die hergebruikt worden krijgen op deze manier een tweede leven en daar zijn wij groot voorstander van. Hier vind je dan ook alle yoga matten die gerecycled materiaal bevatten.

GERECYCLEDE YOGA MAT

Duurzaamheid is bijna niet meer weg te denken uit de yogi lifestyle. We geven om onze planeet en duurzame keuzes maken is een goede manier om voor onze planeet te zorgen. Yoga kleding en yoga artikelen die duurzaam zijn geproduceerd is niet alleen een manier om terug te geven aan moeder aarde, je geeft ook aan jezelf. Eigenlijk gewoon een act of self love. Van een sticky yoga mat tot een extra dikke yoga mat, ze zijn in verschillende gerecyclede materialen te verkrijgen.

DUURZAAM MATERIAAL VOOR JOUW YOGA MAT

Yogamatten van gerecyclede schoenzolen? Ja zeker, die bestaan en je vindt ze in ons assortiment. En zo zijn er nog genoeg andere matten te vinden die onder andere van gerecyclede materialen gemaakt zijn. Bekijk al onze gerecyclede yogamatten en vind de yoga mat die perfect bij jou past!

Lees meer
Lees minder
/>
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »