Meditatiekussen Laag | yogakledingonline.nl
0 Producten

Wij hebben een aanbod met meditatie accessoires waaronder het meditatiekussen laag. Deze is erg veelzijdig te gebruiken waardoor het een zeer goede aanschaf is. Je kunt hierop erg comfortabel zitten tijdens het mediteren waardoor je makkelijker lang in een houding kunt blijven zitten. Daarnaast kan het meditatiekussen laag ook gebruikt worden bij bepaalde asana’s die vragen om net wat extra steun. Lees verder en ontdek meer over het gebruik van een meditatiekussen laag.

Voor wie is een meditatiekussen laag?

Als je niet zo lang bent dan is een meditatiekussen laag perfect voor jou. Hiermee heb je goede steun en liggen jouw benen lager op de grond zonder dat je oncomfortabel bent. Het kussen is gevuld met boekweit waardoor dit goede stevigheid heeft. Door het stevige materiaal aan de buitenkant wordt de vorm goed behouden. Het is voor kinderen net zo goed om te mediteren als voor volwassenen. Als je voor een kind een meditatiekussen aan gaat schaffen kan dit het best een meditatiekussen laag zijn. Hierbij zal je voor kleine kinderen misschien nog een beetje vulling moeten verwijderen maar deze zal de meest ideale hoogte hebben.

Een meditatiekussen laag bestellen

Tijdens het mediteren kan je veel voordelen merken van een meditatiekussen laag. Hiermee zit je comfortabel in een goede rechte houding die makkelijk te behouden is. Een meditatiekussen laag is te gebruiken voor zowel beginnende als gevorderde beoefenaars van meditatie. Lees voor de aanschaf van een product altijd eerst de omschrijving zodat je precies weet wat je aanschaft. Als je een meditatiekussen laag of een meditatiekussen chakra bij ons besteld voor 23:30 uur ontvang je deze de volgende dag al. Bestel jouw meditatiekussen vandaag nog bij Yogakleding Online en gebruik hem de volgende dag al.

Lees meer
Lees minder
/>
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »