Meditatiekussen | yogakledingonline.nl
9 Producten

Het hebben van een goed meditatiekussen is essentieel voor je meditatie practice. Vooral als je nog niet veel ervaring hebt met mediteren kan het lastig zijn om je te focussen als je niet lekker zit. Een yoga kussen zorgt ervoor dat je comfortabel zit en dat maakt het makkelijker om voor een langere periode in een houding te blijven.

HOE GEBRUIK JE EEN MEDITATIE KUSSEN?

Het gebruik van een meditatiekussen is eigenlijk vrij eenvoudig. Je gaat hier op zitten tijdens het mediteren zodat je een zachte ondergrond hebt. Je zit iets hoger waardoor het makkelijker is om je rug recht te houden. Vaak doe je een zittende meditatie in lotushouding. Dit kan best lastig zijn op het begin, omdat het onprettig in je benen en knieën kan voelen. Yoga accessoires kunnen je helpen om je benen te ontspannen. Tip: gebruik een yoga deken voor een zachte ondergrond voor je enkels. Of wikkel jezelf lekker in het deken en blijf warm!

DE JUISTE MEDITATIEKUSSEN VOOR JOU

Meditatiekussens bestaan in verschillende vormen. Een meditatiekussen rond wordt het meest gebruikt. Deze biedt voornamelijk steun aan de rug en helpt bij het aannemen van een goede houding. Bij ons vind je een leuk rond meditatie poef met print en in verschillende kleuren.

VERSCHILLENDE DIKTES YOGA KUSSEN

Onze meditatiekussens van biologisch katoen zijn te verkrijgen in verschillende diktes. Welke dikte prettig is voor jou ligt aan jouw lengte en flexibiliteit. Een voordeel aan veel van onze yoga kussens is dat je er zelf vulling uit kunt halen waardoor je de dikte kunt aanpassen. Het kan even zoeken zijn welk meditatiekussen fijn is voor jou. Probeer verschillende uit en kijk wat werkt voor jou!

EEN INGEZAKT MEDITATIEKUSSEN VERNIEUWEN

Wanneer je een duurzaam meditatiekussen lang gebruikt zal deze op een gegeven moment gaan inzakken. Dat komt omdat de vulling volume verliest. Het is dan niet nodig om een heel nieuw mediatie kussen aan te schaffen als je nog tevreden bent met degene die je hebt. Het is mogelijk om het kussen te openen en hier weer boekweitkaf vulling bij te stoppen. Zo vul je hem weer op totdat hij een prettige dikte heeft voor jou om te gebruiken. Als je na de aanschaf van het yoga kussen wat vulling verwijdert, is het dus verstandig om dit te bewaren voor later. Door de meditatie poef te vernieuwen kan deze langer meegaan.

MEDITATIE ACCESSOIRES VOOR IEDEREEN

Kies je een meditatiekussen of toch liever iets anders? Als je veel aan Restorative yoga doet of yoga accessoires zoekt voor ondersteuning tijdens je Yin yoga poses, zit je bij ons goed. Ga voor een yoga bolster en andere yoga props voor een overheerlijke yoga les. Vind verdieping in je asana’s met een yoga riem of kom dieper in je Savasana met oogkussens.

EEN MEDITATIEKUSSEN VAN YOGAKLEDING ONLINE

Bestel je nieuwe meditatiekussen nu bij Yogakledingonline. Wij zorgen voor snelle levering van alle producten, zodat jij zo snel mogelijk van je nieuwe yoga artikelen kunt genieten. Zorg voor goede meditatiekleding dames om je meditatie practice af te maken! Ga voor een longsleeve yoga top van biologisch katoen die je lekker warm houdt en een comfy yoga broek zodat jij je helemaal zen voelt in je meditatie!

Lees meer
Lees minder
/>
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »