Meditatie Deken | yogakledingonline.nl
5 Producten

Meditatie is een belangrijk onderdeel van yoga. Veel mensen denken in eerste instantie alleen aan de oefeningen en lichamelijke flexibiliteit. Toch is het geestelijke aspect ook erg belangrijk. Mediteren is echter niet zo makkelijk als je misschien zou denken en het is een kunst die echt beoefend moet worden. Als je hierin getraind bent laat je jezelf niet afleiden door dingen als kou maar in het begin kan dat nog wel een probleem zijn. Je zit voor langere periode stil in één houding waardoor je het koud kunt krijgen. Dit kan erg afleidend zijn maar is makkelijk te voorkomen door de juiste meditatie accessoires. Als je een lekkere meditatie deken om je heen slaat blijf je warm en kun je de focus op het mediteren beter behouden.

Een meditatie deken uit ons assortiment

Wij hebben een uitgebreid assortiment met meditatie accessoires waar ook een prachtige meditatie deken voor jou tussen zit. Deze zijn gemaakt van 100% wol wat heel warm en zacht aanvoelt. De dekens zijn 152 cm bij 203 cm groot wat een ideale maat is om te gebruiken als omslagdoek. Het is ook heerlijk om de dekens te gebruiken op de bank op een frisse avond of als je lekker buiten zit op een iets winderige avond. Deze prachtige dekens zijn gemaakt door getalenteerde wevers in India. Ze zijn gemaakt met liefde en zorg - elk deken is uniek. Imperfecties in de stof en kleur kunnen hierdoor voorkomen, maar dit draagt enkel bij aan de schoonheid van handgeweven dekens. 

Bestel een meditatie deken bij Yogakleding Online

Wij hebben een mooi assortiment waardoor je altijd een passend product kunt vinden. Een meditatie deken is onmisbaar voor iedereen die begint met mediteren. Je kunt hier lekker op zitten of hem omslaan tijdens het mediteren. Bekijk ons assortiment en kies de variant die bij jou past. Als je de bestelling plaatst voor 23:30 uur heb je de deken de volgende dag al in huis. Het plaatsen van een bestelling kun je zorgeloos doen omdat je altijd gratis retour kunt sturen als je toch niet helemaal tevreden bent. Bestel jouw meditatiedeken vanuit ons assortiment met Eco & Fair producten van yogakleding Online.

Lees meer
Lees minder