Yoga mat normaal 4mm | yogakledingonline.nl
0 Producten

Yogamatten zijn een absolute must-have als je veel aan yoga of Pilates doet. Natuurlijk kun je je yoga mat ook makkelijk lenen bij de yoga studio, maar je eigen mat is gewoon net iets fijner. Bij ons vind je jouw yoga- en Pilates mat die niet alleen lang meegaat, maar ook nog eens duurzaam zijn! De normale yoga mat van 4mm is de meest gangbare maat en geschikt voor verschillende soorten yoga.

YOGA MAT 4MM

Een yoga mat van 4mm is een goede eerste yoga mat. Perfect voor verschillende lessen en daarom lekker veelzijdig. Dit is vooral fijn als je veel aan yoga doet en je veel verschillende soorten yoga doet. Ze zijn perfect voor een rustige Yin yoga les, maar ook net zo goed een dynamische yoga flow. De mat is niet te dik en niet te dun, de ondergrond is zacht en stevig.

ANTI-SLIP YOGA MAT

Veel van onze yoga matten 4mm zijn zweetbestendig en hebben extra grip. Hierdoor kun jij je focussen op de alignment van je lichaam en het naar benen keren tijdens je practice. Zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat je uitglijdt bijvoorbeeld. Of je nu beginnend yogini bent of al veel ervaring hebt. Een beetje extra grip kunnen we allemaal wel gebruiken tijdens een sweaty practice! Kun jij ook geen genoeg van yoga krijgen en zoek je meer verdieping in je practice? Neem eens een kijkje bij onze yoga accessoires en laat je inspireren door al onze yoga artikelen.

 

Lees meer
Lees minder
/>
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »