Yoga Riem | yogakledingonline.nl
0 Producten

Het gebruik van yogariemen zal je helpen om leniger te worden en je kunt langer in je yoga poses blijven. Ben je aan het oefenen met lastige balans houdingen? Dan is een yoga riem de ideale oplossing! Een riem geeft je net iets meer ruimte om te spelen met je yoga poses. Je houdt sommige yoga poses langer vol en kunt meer verdieping in je yoga houding vinden. Begin altijd rustig, zo voorkom je blessures en leer je je spieren op de juiste manier te gebruiken. Kun jij geen genoeg van yoga accessoires krijgen? Bekijk al onze yoga artikelen!

YOGA STRAPS VOOR FLEXIBILITEIT

Yogariemen zorgen voor meer flexibiliteit. Hoe werkt dat precies? Om leniger te worden, moeten de spieren langzaam worden opgerekt. Dit kost tijd en kan best een beetje pijnlijk zijn. Belangrijk is dat het geen ondraaglijke pijn is! Geef altijd je grenzen tijdig aan. Iedereen moet ergens beginnen, so give it time. Bind de strap tijdens yoga bijvoorbeeld om je voet waardoor je hier rustig aan kunt trekken. Zo vind je een mooie rustige en diepe stretch. 

YOGARIEMEN IN VERSCHILLENDE KLEUREN

Bij ons vind je yogariemen in leuke kleuren of in het zwart. Als je veel aan yoga doet dan is het wel zo relaxt om een eigen yogariem te hebben. Je gebruikt ‘m vaak onder je voeten en daarom wil je uiteindelijk graag je eigen riem hebben. Eigenlijk voelt het een beetje hetzelfde als het hebben van een eigen yoga mat. Een goede aankoop die je voor elke yoga les kunt gebruiken!

YOGA STRAPS VOOR VERDIEPING

Onze yogariemen zijn gemaakt van 100% katoen en zijn makkelijk te verstellen. Luister naar je lichaam tijdens yoga zodat je je in je enthousiasme niet overbelast. Het fijne aan een yoga strap is dat ze enorm veelzijdig zijn. Het gebruik is niet alleen goed voor je lichaam, maar creëert ook rust in je hoofd. Ben je nog op zoek naar een extra moment van kalmte na de yoga les? Kom dieper in je meditatie met een yoga oog kussen terwijl je lekker warm onder een meditatiedeken ligt. Enjoy!

BESTEL JOUW YOGA RIEM ONLINE

Bestel jouw yogariemen en yogakleding makkelijk en snel bij Yogakleding Online. Het fijne van online bestellen is dat je het vaak, als je voor 23:00 besteld, de volgende dag al in huis hebt! In ons assortiment vind je veel verschillende eco & fair yoga artikelen en yoga kleding. Bestel bewust en geniet van je nieuwe yoga outfit. 

Lees meer
Lees minder
/>
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »