Yoga Riem | yogakledingonline.nl
3 Producten

Bij yoga is flexibiliteit een belangrijk aspect. Veel asana’s zullen je lenigheid vergroten samen met de kracht die je hebt. Het is belangrijk dat dit rustig wordt gedaan in kleine stapjes. Om blessures te voorkomen dient dit rustig te gebeuren. Hiervoor hebben wij diverse yoga accessoires die je kunt gebruiken waaronder de yoga riem. Deze helpt je met het vergroten van je flexibiliteit. Het kan snel gaan als je het op de juiste manier doet. Lees verder en ontdek meer over het gebruik van een yoga riem en het vergroten van jouw lichamelijke flexibiliteit hiermee.

Het gebruik van een yoga riem

Hoe je een yoga riem gebruikt is vrij eenvoudig. Om leniger te worden moeten de spieren langzaam worden opgerekt. Dit kost tijd en kan best een beetje pijnlijk zijn. Het mag echter geen ondraaglijke pijn zijn en blessures moeten worden voorkomen. Door een yoga riem te gebruiken kun je langzaam en voorzichtig rekken. Je bindt de riem bijvoorbeeld om je voet waardoor je hier rustig aan kunt trekken. Zo rek je rustig aan de spieren meer op. Dit is een veel veiligere manier als wanneer je bijvoorbeeld een andere persoon op je laat drukken. Je voelt zelf aan hoe ver je kunt gaan waardoor dit een zeer veilig middel is om te gebruiken.

De juiste riem kiezen

Wij bieden in ons assortiment een riem aan waar iedereen profijt van heeft. Als je nog helemaal niet gewend bent aan het rekken van de spieren dan zal je veel baat hebben van een riem. Deze geeft veel ruimte om rustig op te rekken zonder dat je begint met forceren. Met de juiste riem kan je jezelf als beginner langzaam oprekken maar ook als ervaren yogi of yogini kan de yoga riem erg behulpzaam zijn bij het uitvoeren van nieuwe asana’s.

Bestel jouw yoga riem online

Online bestellen is erg eenvoudig vanuit ons overzichtelijke assortiment. Bij al onze producten staat een duidelijke omschrijving en een afbeelding zodat je precies weet wat je van het product kunt verwachten. Het is tegenwoordig niet meer zo dat je lang moet wachten op een bestelling. Als je voor 23:30 uur besteld heb je jouw yoga riem de volgende dag al in huis. Wij bieden een ruim assortiment aan met een goede optie voor iedereen. De producten zijn Eco & Fair en daarnaast zijn ze van erg goede kwaliteit. Je kunt dus zorgeloos jouw yoga riem of bijvoorbeeld een yoga mat bestellen bij Yogakleding Online.

Lees meer
Lees minder