Yoga mat dik 6mm | yogakledingonline.nl
0 Producten

Een extra dikke yogamat is soms gewoon net iets fijner. De dikte van een yoga mat maakt de één niet perse beter dan de ander, het is maar net waar je voorkeur ligt. Yogamatten van 6mm zijn extra fijn voor yogi´s die snel last van hun gewrichten hebben bijvoorbeeld. Of misschien heb je gewoon sneller pijn aan je knie, ellenboog of enkels tijdens yoga houdingen die je op de grond doet. Doe je graag aan Yin yoga of Restorative yoga? Een extra dikke yogamat is perfect als je vaak in een liggende houding ligt, omdat de ondergrond net iets zachter is.  

ECOLOGISCHE YOGAMAT

Je wilt natuurlijk dat je nieuwe yoga mat zolang mogelijk mee gaat. Daarom is het belangrijk om onze duurzame yoga matten goed te verzorgen! Probeer onnodige chemicaliën te vermijden als je je mat schoonmaakt. Een vochtig doekje is soms al genoeg. Al onze yoga artikelen zijn eco & fair en zijn met liefde gemaakt voor jou en onze planeet.

EXTRA LANGE YOGAMATTEN

Ben je zelf lang, of doe jij je yoga practice gewoon graag op een extra lange yoga mat? Het kan allemaal. In ons assortiment vind je dikke yogamatten die ook lekker lang zijn. En dat is wel zo relaxt voor eigenlijk iedereen die daar behoefte aan heeft. Dus wat je ook kiest; our yoga mats will always have your back.

 

Lees meer
Lees minder
/>
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »