Het ultieme kerstgevoel: Zo vind je verbinding met elkaar voor een gezellig samen zijn | yogakledingonline.nl

Het ultieme kerstgevoel: Zo vind je verbinding met elkaar voor een gezellig samen zijn

  • Geplaatst op
  • Door Renée Bus
Het ultieme kerstgevoel: Zo vind je verbinding met elkaar voor een gezellig samen zijn

Kerstmis staat voor de deur en dat kan veel los brengen. Vind deze kerst echt verbinding met elkaar voor het ultieme kerstgevoel!

Zo vind je verbinding met elkaar tijdens de kerstdagen voor het ultieme kerstgevoel

De feestdagen maakt veel los bij de meeste mensen. De tijd in het jaar waar we meer tijd met familie en vrienden spenderen, kerstliedjes mee zingen en genieten van al het lekkere eten. Je bent zo druk met het creëren van het ultieme kerstgevoel, dat je vaak niet stil staat bij het moment zelf.

Je herkent dit misschien wel. De decembermaand is druk en chaotisch en voor je écht kunt genieten, is de kerst alweer voorbij. Dit jaar willen we hier verandering in brengen. Door je bewust te verbinden met een ander en met jezelf, creëer je meer bewustzijn en waardering. Eigenlijk is dat ook waar kerstmis om draait. Maar hoe doe je dat eigenlijk? Met deze leuke kerstactiviteiten kan het kerstgevoel niet missen.

Spelletjesavond voor een fijn samenzijn

Organiseer een spelletjes avond samen met vrienden en familie! Niet alleen heel leuk om te doen, maar het zorgt er ook nog eens voor dat je die telefoon even links laat liggen. Ga voor 30 Seconds, Monopoly of Rummikub. Genoeg leuke spellen om het kerstgevoel te versterken en even helemaal in het moment te zijn.

Tip: Trek je hipste lounge kleding aan (en style het up met wat bling). Zo zit jij heerlijk comfortabel en lekker knus en ontspannen van je kerst te genieten. Wij houden bijvoorbeeld erg van deze heerlijke lounge broek van Onzie met bijpassende yoga longesleeve top OM. Of de heerlijk warme fleece sweatpants Varsity. Om in de kerstsferen te blijven, kies voor chic zwart of feestelijk bordeaux of donkergroene kleding. Bekijk al onze comfortabele loungewear.

DIY kerststukje voor het ultieme kerstgevoel

Zoek je inspiratie voor kerstcadeaus? Maak je eigen kerststuk! Het is misschien een beetje ouderwets, maar er is niets zo leuk als zelf aan de knutsel gaan. Creatieve kerstbezigheden die perfect zijn als kerstdecoratie, voor jezelf of een ander! Daarbij helpt creatief bezig zijn je om zen te worden en de kerststress zal daardoor waarschijnlijk afnemen. Doe het gezellig samen om helemaal in de kerstsfeer te komen!

Samen een kerstwandeling maken

Een wandeling maken samen is de perfecte manier om een frisse neus te halen en al dat lekkere eten te laten zakken. Goede gesprekken samen met je gezelschap zorgt voor meer verbinding met elkaar.  Of ga juist even helemaal alleen om tot jezelf te komen. Een moment van rust nemen zorgt er juist ook weer voor dat je betere connecties kan maken met iedereen als je weer onder de mensen bent. Dus trek je fijnste yoga legging uit de kast en je wandelschoenen aan en ga lekker op stap!

Tip: loop gezellig samen door de kerstverlichte straten, of kies voor een boswandeling om even te ontsnappen aan alle kerstdrukte. Kies je voor een boswandeling? Raak een boom aan en probeer bewust te gronden bij elke stap die je zet. Dit kan je helpen bewust te zijn van alles wat er hier en nu gebeurt.

Gezellig samen bakken tijdens de feestdagen

Of je nu wel of niet van bakken houdt. Tijdens kerstmis is het zeker één van de leukste activiteiten om samen met je gezin te doen. Keep it simple, maak arretjescake of gingerbread koekjes bijvoorbeeld. Versterk het kerstgevoel en zet kerstmuziek op tijdens het bakken!

Er zijn natuurlijk nog veel andere leuke kerst activiteiten die voor verbintenis zorgen met elkaar. Waar je voorkeur ook ligt; probeer bewuster te zijn tijdens de feestdagen. Zo kun je meer genieten van het moment en elkaar. Het kerstgevoel kan niet missen!

Het team van Yogakledingonline wenst iedereen fijne kerstdagen vol met warmte, gezelligheid en liefde.

/>
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »