Onze shop heeft een nieuw jasje!

Yogakledingonline.nl heeft een compleet nieuw jasje! Op 17 augustus 2018 zijn we live gegaan op een nieuw platform met een prachtige nieuwe look.

Heel veel is gelukkig goed gegaan, maar sommige dingen op onze wishlist zijn nog niet gerealiseerd. Bijna alle artikelen staan online, maar we zetten nog de laatste puntjes op de i.

Het kan dus zijn dat je hier en daar bijvoorbeeld een tekst of afbeelding mist, we zijn er druk mee bezig :). Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op.

 

Belangrijke punten om te weten:

 

- Had je een account bij onze oude shop? Dan is deze helaas komen te vervallen. Dit heeft te maken met Privacy wetgeving. Je kunt bij jouw eerste bestelling in de nieuwe shop een account aanmaken. Heb je vragen over voorgaande bestellingen? Neem dan gerust contact met ons op, dit kunnen wij nog inzien.

- In principe zijn alle lopende kortingscodes en giftcard codes overgezet. Dit was een flink handmatig karwei. We hopen natuurlijk dat we dit foutloos gedaan hebben. Mocht het zo zijn dat jouw code niet werkt, neem contact met ons op, dan kijken we het direct voor je na.

- Heb je een bestelling geplaatst in onze oude shop en wil je deze retourneren? Dan kan het zijn dat je problemen ondervindt met het downloaden van jouw gratis retour etiket. Neem contact met ons op, dan sturen wij je per mail het retourlabel.

- Misschien loop je tegen iets anders aan waar wij nog niet aan gedacht hebben.... Laat het alsjeblieft weten, zodat we de overgang voor jullie allemaal zo soepel mogelijk kunnen laten verlopen.

We hopen dat je onze shop mooi en gebruiksvriendelijk vindt. We zijn er heel trots op!

 

Namasté, namens het hele Yogakledingonline Team,

Rosa den Houdijker

 

Rosa den Houdijker