Top

Lotusbloem Waxinehouder - Rood (zilver) - 1e Chakra

  • Lotusbloem rood waxinehouder
  • Rode lotusbloem kaarsenhouder
  • Lotusbloemkaarsenhouderswaxinelichtchakr
  • Lotusbloem rood kaarsenhouder
FullFullFullFullFull
(4.8 / 4 KLANTREVIEWS)
8,95
✓ 30 Dagen Bedenktijd ✓ Gratis Retour (binnen NL) Levertijd: 1 werkdag


Lotusbloem Waxinelichthouder - Rood (zilver) - 1e Chakra


Deze prachtige rode kaarsenhouder in de vorm van een lotusbloem is gemaakt van capiz schelpen en heeft zilverkleurige randen. Met een waxinelichtje verspreidt de houder een zacht, sfeervol licht.

De kleur rood is gekoppeld aan het 1e Chakra (Kracht). Ook staat deze kleur symbool voor fysieke energie, passie, warmte, romatiek en verlangens.

Een lotusbloem staat symbool zuiverheid, transformatie, scheppende kracht, wedergeboorte, inzicht, wijsheid en harmonie en wordt ook wel de Bloem van het Licht genoemd. De Lotus heeft tegelijk knoppen, bloemen en wortels en wordt daarom ook beschouwd als een symbool van toekomst, heden en verleden. Ook wordt deze bloem geassocieerd met de zeven energiecentra in ons lichaam, chakra's genaamd.
 
• Kleur: Rood

• Afmetingen: Hoogte 6 cm, Ø 13,5 cm

lotusbloemen-kopen-lotus-zilver-rood

> Alles uit Lotusbloem Kaarsenhouders
> Alles uit Wierook en Kaarsen


KLANTREVIEWS (4)
FullFullFullFullFull (4.8 / 4 KLANTREVIEWS)

Ella (29-04-2016) FullFullFullFullFull Helemaal blij met mijn volledige set in de Chakra kleuren.
Super snelle levering.

Rashnie (16-01-2016) FullFullFullFullFull Heel mooi product, en met een kaarsje erin nog mooier. Ik ga er veel plezier van hebben en kom zeker nog eens winkelen bij jullie. Bedankt!

marie jim (22-11-2015) FullFullFullFullEmpty wat een handwerk zeg, echt heel mooi gedaan. ga hier zeker van genieten. top een volgende keer en een fijne dag

Capers (14-10-2014) FullFullFullFullFull Heel mooi artikel. Als je ze in de avond brandt, staat het prachtig. Je wordt er helemaal ontspannen van als je er naar kijkt. Ik zou iedereen een lotusbloem aanraden.
De winkel stuurt het snel op en heeft een duidelijke communicatie. Ze staan ook open voor verbeteringen is mijn persoonlijke ervaring, daar gaan ze gelijk mee aan de slag.