Meditatie oogkussen | yogakledingonline.nl
0 Producten

Als je veel aan yoga en meditatie doet dan is een oogkussen de perfecte aanvulling op je practice. Net als andere meditatie artikelen kun je gebruik maken van een yoga oogkussen om extra verdieping te vinden. Ben je beginnend yogi en heb je nog niet veel ervaring met yoga accessoires? Hier lees je meer over het gebruik van een kussen voor je ogen en waarom ze zo overheerlijk zijn.

VOEL JE ZEN MET EEN OOGKUSSEN

Je gebruikt je ogen de hele dag. Je neemt veel informatie op via je ogen en daar sta je eigenlijk niet echt bij stil. Voel je je moe? Meestal merk je dat ook gelijk aan je ogen. Daarom ook dat het belangrijk is om je ogen goed en voldoende te rusten. Het sluiten van je ogen is meestal niet genoeg. Je merkt dat er nog een spanning zit in je oogleden en opent je ogen stiekem toch best snel en vaak. Oogkussentjes zorgen voor wat gewicht op je ogen. Hierdoor blijven ze gesloten zonder dat het inspanning kost.  

YOGA OOGKUSSEN TIJDENS MEDITATIE

Stel je voor; je ligt op je yoga mat tijdens savasana en je merkt nog veel spanning in je lichaam waardoor je je niet volledig kunt ontspannen. Een oogkussen na yoga zorgt ervoor dat je dieper in meditatie of rust komt. Gun jezelf een moment van totale ontspanning. Tijdens Yin yoga of een Restorative yoga les komt ‘ie helemaal tot zijn recht. 

KEEP COOL AND FEEL CALM

Voor een oogkussen is het belangrijk dat de druk op je ogen niet te zwaar en daardoor onprettig aanvoelt. Onze duurzame yoga oogkussens zijn gemaakt van 100% linnen en dat voelt heerlijk zacht aan op je huid. De vulling is gemaakt van biologisch lavendel en lijnzaad. Hierdoor voelt ‘ie wat zwaarder en ruikt ‘ie overheerlijk. Je ogen krijgen minder prikkels, maar je neus des te meer!

ONZE OOGKUSSENS ZIJN ECO & FAIR

Net als voor al onze yoga kleding, vinden wij duurzaamheid belangrijk. De yoga oogkussens uit ons assortiment zijn dus ook duurzaam en makkelijk om te gebruiken. Shop ze in verschillende kleuren. Misschien kun je ze matchen met je favo yoga top en yoga broek voor een complete yoga outfit. 

Lees meer
Lees minder