Top

Lotusbloem Waxinehouder - Groot Oranje

  • Lotusbloem kaarsenhouder groot oranje 1
  • Lotus groot oranje 2
  • Lotus groot oranje 1
FullFullFullFullFull
(5 / 3 KLANTREVIEWS)
14,95
✓ 30 Dagen Bedenktijd ✓ Gratis Retour (binnen NL) Levertijd: 1 werkdag


Lotusbloem Waxinehouder - Groot Oranje


Deze leuke oranje kaarsenhouder in de vorm van een lotusbloem is gemaakt van capiz schelpen en heeft zilverkleurige randen. Met een waxinelichtje verspreidt de houder een zacht, sfeervol licht.

De kleur oranje is gekoppeld aan het 2e Chakra, Sacraalchakra (Evenwicht). Ook staat deze kleur symbool voor aantrekkingskracht, levenslust, zelfverzekerdheid en vitaliteit.

Een lotusbloem staat symbool zuiverheid, transformatie, scheppende kracht, wedergeboorte, inzicht, wijsheid en harmonie en wordt ook wel de Bloem van het Licht genoemd. De Lotus heeft tegelijk knoppen, bloemen en wortels en wordt daarom ook beschouwd als een symbool van toekomst, heden en verleden. Ook wordt deze bloem geassocieerd met de zeven energiecentra in ons lichaam, chakra's genaamd.
 
• Kleur: Oranje

• Afmetingen: Hoogte 15 x 15 cm

lotusbloem-kaarsenhouder-groot-oranje lotusbloem-kaarsenhouder-groot-oranje lotusbloem-kaarsenhouder-groot-oranje> Alles uit Lotusbloem Kaarsenhouders
> Alles uit Wierook en Kaarsen


KLANTREVIEWS (3)
FullFullFullFullFull (5 / 3 KLANTREVIEWS)

Ilse (19-07-2016) FullFullFullFullFull Mooi!

Gabrielle (25-04-2015) FullFullFullFullFull Ik ben zo blij dat ik deze waxine lichthouder heb gekocht. Geeft prachtig licht en staat mooi.

Marije (02-11-2014) FullFullFullFullFull binnen 1 dag in huis. Heel snelle service en mooie producten. Kan deze shop aan iedereen aanraden!