Top

Lotusbloem Set 7 Chakra's Klein (goud)

  • Lotusbloem set 7 chakras klein goud 1
  • Lotusbloem kaarsenhouders klein goud
  • Chakralotusbloemenkaarsenklein
  • Lotusbloem chakra kaarsenhouders set7 kl
  • Lotusbloem set 7 chakras klein goud
FullFullFullFullFull
(5 / 7 KLANTREVIEWS)
24,95
Levertijd:: 1 werkdag


Lotusbloem Waxinelichthouders Set 7 Chakra's Klein 


Deze kleurige set kaarsenhouders in de vorm van lotusbloemen zijn gemaakt van capiz schelpen en hebben goudkleurige randen. Met waxinelichtjes verspreiden de houders een zacht, sfeervol licht.

De kleuren staan symbool voor de 7 chakra's.

Een lotusbloem staat symbool zuiverheid, transformatie, scheppende kracht, wedergeboorte, inzicht, wijsheid en harmonie en wordt ook wel de Bloem van het Licht genoemd. De Lotus heeft tegelijk knoppen, bloemen en wortels en wordt daarom ook beschouwd als een symbool van toekomst, heden en verleden. Ook wordt deze bloem geassocieerd met de zeven energiecentra in ons lichaam, chakra's genaamd.
 
• Kleur: Rood, oranje, geel, groen, blauw, paars en voilet

Zilverkleurige randen
• Afmetingen: Hoogte 5 cm, Ø 8 cm

lotusbloem-set-7-chakras-klein-goud

> Alles uit Lotusbloem Kaarsenhouders
> Alles uit Wierook en Kaarsen


KLANTREVIEWS (7)
FullFullFullFullFull (5 / 7 KLANTREVIEWS)

Louise (06-04-2017) FullFullFullFullFull Oh oh oh oh, wat zijn ze toch mooi! Mijn eerste bestelling bij jullie, er zullen er vast nog volgen, want jullie doen het heel leuk en persoonlijk. Net of je in een echte winkel iets koopt. Bedankt! Groetjes Louise

Evelina (04-12-2015) FullFullFullFullFull Deze ga ik morgen cadeau doen aan mijn zusje, ben nu al benieuwd naar haar reactie! #pakjesavond

linda (22-11-2015) FullFullFullFullFull prachtige bloemen, geven een mooi licht en kleurenspel. helemaal zen. dankjulliewel

Jesse (30-10-2015) FullFullFullFullFull Helemaal geweldig!

V (03-12-2014) FullFullFullFullFull Hartstikke mooi! Zeer mooi afgewerkt, echt beeldschoon om naar te kijken. Wat een leuke dingen hier, bezoeken en kopen zeker waard.

Yvonne (10-10-2014) FullFullFullFullFull Wat ben ik blij met de kaarsen! Het staat zo gezellig in huis, zeker nu het weer vroeger donker wordt.

Vriendelijke groet,
Yvonne

Margriet (24-04-2014) FullFullFullFullFull In het echt nog mooier dan op de foto. Het staat prachtig! Goede prijs kwaliteit verhouding en overzichtelijke webwinkel.
groeten van Margriet