Top

Halve Maan Kussen Taupe Design - YogaStyles

Nieuw
  • Yoga halve maan kussen taupe design yogastyles 1
FullFullFullFullFull
(5 / 1 KLANTREVIEWS)
34,95
✓ 30 Dagen Bedenktijd ✓ Gratis Retour (binnen NL) Levertijd: 1 werkdag


Halve Maan Kussen Taupe Design - YogaStyles

YogaStyles


Het Halve Maan Kussen Taupe Design – YogaStyles is gemaakt van 100% katoen en gevuld met boekweitkaf en heeft een sterke ritssluiting. Het boekweit kan na verloop van tijd wat inzakken, maar dankzij de makkelijke opening kun je dit eenvoudig bijvullen met het boekweitkaf uit onze webshop. 


Een meditatiekussen is een handig hulpmiddel om extra te ontspannen en al jouw gedachten los te laten tijdens het mediteren. Bij het mediteren is het belangrijk dat je een goede houding vindt waarbij je totaal kunt ontspannen en zo min mogelijk wordt afgeleid door bijvoorbeeld pijntjes. De lotushouding en kleermakerszit zijn bijvoorbeeld houdingen waarin je voor langere tijd prettig kunt zitten. Toch kun je ook bij deze houdingen ongemakken ervaren. Een meditatiekussen is dan een uitkomst.

 

Meditatie kussens vind je in verschillende vormen en maten, zoals bijvoorbeeld het halve maan kussen. Halve maan kussens - zoals bijvoorbeeld het Halve Maan Kussen Taupe Design – YogaStyles - zorgen er dankzij het schuine zitvlak voor dat je gemakkelijker rechtop zit. Halvemaankussens zijn net wat lager dan ronde meditatiekussens waardoor deze goed geschikt zijn voor de kleermakerszit. Ook geven halvemaankussens extra ondersteuning aan jouw dijbenen en zorgt het kussen ervoor dat jouw bekken iets meer kantelt.

• Merk: YogaStyles
• Kleur: Taupe met wit design
• Afmetingen: 40 cm x 20 cm en circa 14 cm hoog
• Materiaal: 100% katoen
• Vulling: Boekweitkaf (hervulbaar)
• Gewicht: Circa 1,3 kg

• Garantie: 12 maanden
• Wasvoorschriften: buitenhoes is na verwijderen vulling (koud tot handwarm) wasbaar.

meditatiekussen-turquoise-yogastyles> Alle Halve Maan Kussens
> Alle Meditatiekussens
> Alles uit meditatiekussen effen
> Meer van YogaStyles


KLANTREVIEWS (1)
FullFullFullFullFull (5 / 1 KLANTREVIEWS)

Helene (12-12-2017) FullFullFullFullFull Ik ben zelf helemaal fan van de halve maan en dan nu met een vrolijke print! Ik ben echt fan van jullie de enige die ht pakketje online toch persoonlijk weet te maken