Top

Meditatiekussen Rondo Aubergine 14x31cm - YogaStyles

  • Meditatie kussen rondo aubergine yogastyles
29,95
✓ 30 Dagen Bedenktijd ✓ Gratis Retour (binnen NL) Levertijd: 1 werkdag


Meditatiekussen Rondo Aubergine 14x31cm - YogaStyles

YogaStyles

Meditatiekussen Rondo Aubergine 14x31cm – YogaStyles is een heerlijk meditatie kussen en heeft een prachtige diep paarse kleur. Het meditatie kussen is 14 cm hoog en 31 cm breed. Het aubergine kleurige meditatiekussen is gemaakt van 100% biologisch katoen en gevuld met boekweitkaf.

 

Het kussen beschikt over een ritssluiting waardoor je gemakkelijk bij het binnenkussen kan. Deze kun je zelf bijvullen met boekweitkaf (verkrijgbaar in onze shop). Het boekweitkaf zorgt ervoor dat het kussen zich aanpast aan de stand van jouw bekken waardoor jouw rug recht blijft. Je kunt zelf wat boekweit uit het kussen halen als je het meditatiekussen liever wat soepeler hebt. Dit geldt ook andersom.

 

Een fijn meditatiekussen is onmisbaar tijdens het mediteren of tijdens het beoefenen van bepaalde yoga asana’s. Een meditatie kussen biedt hoogte onder je bekken voor een comfortabele gezonde houding en een perfect rechte ruggenwervel. Op deze manier kun je ultiem ontspannen en de meditatie uitvoeren.

 

Hoe kan ik een meditatiekussen gebruiken?

 

Een medtiatiekussen is te gebruiken voor verschillende doeleinden zoals meditatie, bij het uitoefenen van verschillende yoga asana’s of om gewoon lekker op te ontspannen in de woonkamer of in de tuin.

 

Bij het mediteren is het heel comfortabel om op een meditatiekussen te zitten waardoor je net wat fijner en in precies de goede houding zit (rechte ruggenwervel). Zo wordt je niet afgeleid door pijntjes of ongemakkelijke zithoudingen, waardoor jij je helemaal kunt focussen op de meditatie.

 

Bij verschillende yoga asana’s, zoals bijvoorbeeld de kindhouding waarbij je het kussen onder je billen of borst kunt leggen of de kraai waarbij het kussen als valbreker kan dienen.

 

Tenslotte is voor dit mooie aubergine kleurige meditatie kussen een echte eye-catcher in jouw interieur. Ga niet languit op de bank voor de televisie hangen, maar zit lekker rechtop op het kussen met een kopje thee.

• Merk: YogaStyles
• Kleur: Aubergine
• Afmetingen: 14 cm x 31 cm
• Materiaal: 100% Biologisch katoen
• Gewicht: Circa 2,4 kg

• Garantie: 12 maanden

meditatiekussen-paars-yogastyles

> Alle Meditatiekussens
> Alles uit meditatiekussen effen
> Meer van YogaStyles


KLANTREVIEWS (0)
Type de code over