Top

Koshi Wind Gong - Terra (Aarde)

  • Koshi wind gong aqua
  • Koshi wind gong detail
  • Koshi white2 3
FullFullFullFullFull
(5 / 2 KLANTREVIEWS)
43,95
✓ 30 Dagen Bedenktijd ✓ Gratis Retour (binnen NL) Levertijd: 1 werkdag


Koshi Wind Gong - Terra (Aarde)


Deze prachtige Koshi Wind Gong Terra (Aarde) is een muziekinstrument die geinspireerd is door het element Aarde. Beweeg de windgong zachtjes heen en weer, terwijl je het koord vasthoudt of hang de gong op en laat de wind ermee spelen. Luister naar het samenspel van zuivere, heldere tonen die er dan ontstaan. De ontspannende melodie geeft vreugde en harmonie. Onderaan deze pagina kun je de klank beluisteren.

Het element Aarde symboliseert rust, stabiliteit, veiligheid en geborgenheid. De sterrenbeelden Stier, Maagd en Steenbok zijn verbonden met het element Aarde. De klankkleur van de Koshi windgong Terra is: G C E F G C E G
 
Koshi Wind Gongen (ook wel Koshi Windchimes genoemd) zijn authentieke, handgemaakte muziekinstrumenten en het resultaat van puur ambachtelijk vakmanschap aan de voet van de Pyreneeën. Ze zijn geïnspireerd op de vier elementen: Ignis (vuur), Aria (lucht), Aqua (water) en Terra (aarde). Elke Koshi windgong kent zijn eigen specifieke klanken. Het is een mooi instrument om te gebruiken tijdens een yoga-ontpannings sessie of (klank)meditaties.

Je kunt Koshi Wind Chimes prima buiten ophangen. Het hout is een natuurproduct en kan hier tegen, maar het is wel te adviseren om bij slechter weer de windgong naar binnen te halen en daarnaast af en toe te behandelen met (teak)olie.

De Koshi Wind Gong is tevens beschikbaar in de volgende klanken:

Ignis (Vuur)
Aria (Lucht)
Aqua (Water)• Merk: Koshi
• Afmetingen: 16,5 cm lang en 6,3 cm diameter

• Melodie: Terra (aarde)
• Materiaal: bamboe en metaal


> Alles uit Koshi Wind Gongen
> Alles uit Yoga Accessoires

> Alles uit Meditatie Artikelen


KLANTREVIEWS (2)
FullFullFullFullFull (5 / 2 KLANTREVIEWS)

Fenna (24-07-2017) FullFullFullFullFull Was tijdelijk niet op voorraad toch even gebeld. Werd zo vriendelijk geholpen dat ik uiteindelijk alsnog dezelfde week de juist ein huis had. Echt een pluim voor jullie service dames!

Jenifer (05-07-2016) FullFullFullFullFull prachtige sound!