Top

Koshi Wind Gong - Aqua (Water)

  • Koshi wind gong aqua
  • Koshi wind gong detail
  • Koshi white2 3
FullFullFullFullFull
(4.8 / 4 KLANTREVIEWS)
43,95
✓ 30 Dagen Bedenktijd ✓ Gratis Retour (binnen NL) Levertijd: 1 werkdag


Koshi Wind Gong - Aqua (Water)


Deze prachtige Koshi Wind Gong Aqua (Water) is een muziekinstrument die geinspireerd is door het element water. Beweeg de windgong zachtjes heen en weer, terwijl je het koord vasthoudt of hang de gong op en laat de wind ermee spelen. Luister naar het samenspel van zuivere, heldere tonen die er dan ontstaan. De ontspannende melodie geeft vreugde en harmonie. Onderaan deze pagina kun je de klank beluisteren.

Het element Water symboliseert beweging, stroming, gevoelens, emoties en intuitie. De klank van de Koshi Aqua laat als het ware gevoelens stromen. De sterrenbeelden Vissen, Kreeft en Schorpioen zijn verbonden met het element Water.
De klanken van de Aqua wind gong zijn: A D F G A D F A
 
Koshi Wind Gongen (ook wel Koshi Windchimes genoemd) zijn authentieke, handgemaakte muziekinstrumenten en het resultaat van puur ambachtelijk vakmanschap aan de voet van de Pyreneeën. Ze zijn geïnspireerd op de vier elementen: Ignis (vuur), Aria (lucht), Aqua (water) en Terra (aarde). Elke Koshi windgong kent zijn eigen specifieke klanken. Het is een mooi instrument om te gebruiken tijdens een yoga-ontpannings sessie of (klans)meditaties.

Je kunt Koshi Wind Chimes prima buiten ophangen. Het hout is een natuurproduct en kan hier tegen, maar het is wel te adviseren om bij slechter weer de windgong naar binnen te halen en daarnaast af en toe te behandelen met (teak)olie.

De Koshi Wind Gong is tevens beschikbaar in de volgende klanken:
Ignis (Vuur)
Terra (Aarde)
Aria (lucht)


• Merk: Koshi
• Afmetingen: 16,5 cm lang en 6,3 cm diameter

• Melodie: Aqua (water)
• Materiaal: bamboe en metaal

> Alles uit Koshi Wind Gongen
> Alles uit Yoga Accessoires

> Alles uit Meditatie Artikelen


KLANTREVIEWS (4)
FullFullFullFullFull (4.8 / 4 KLANTREVIEWS)

Mieke (22-08-2016) FullFullFullFullFull Heel mooi geluid!

Bini (27-07-2016) FullFullFullFullFull Super mooi zuiver geluid komt er uit de koshi!

Katja (20-06-2016) FullFullFullFullFull Prachtig geluid.

rita (21-01-2016) FullFullFullFullEmpty Zojuist deze gong in huis ontvangen. Ik ben verrast door het mooie geluid wat eruit komt, boven verwachting en dus erg blij met deze aanschaf.

LEUK TE COMBINEREN MET: