Spiritual Gangster | yogakledingonline.nl
2 Producten

Spiritual Gangster is hét hippe yoga kledingmerk uit Amerika voor de nieuwe generatie yogi's en yogini's. Hun yoga- en lounge collecties worden gecreëerd om de hoge vibratie van leven in dankbaarheid en vriendelijkheid te stimuleren. Zo voel jij je nog beter! Ze zien het als hun missie om positiviteit, vrijgevigheid en verbondenheid te verspreiden en houden hierbij dit prachtige doel voor ogen: zoveel mogelijk geluk en vrijheid verspreiden! Ze vinden het dan ook belangrijk om uit te dragen dat wij allemaal verbonden zijn met elkaar. We zijn hetzelfde. We zijn één. 

Het hippe yoga merk heeft een collectie met prachtige minimalistische yoga must haves zoals hun hippe yoga tank tops. Hun collectie kan goed worden gecombineerd met andere yoga merken en wordt vaak als vrijetijdskleding gebruikt naast kleding voor allerlei verschillende yoga vormen. Dus helemaal geschikt voor on en off the mat wearing. Dat scheelt je weer omkleden op een dag!

Verder zijn de mensen achter het merk erg begaan met het leven op onze planeet. Dat zie je onder andere terug in de doelen die zij steunen. Een deel van de opbrengst uit hun verkoop gaat naar organisaties als Feeding America, Cambodian Childrens Fund, Make a Wish en Phoenic Childrens Hospital. Ondertussen heeft Spiritual Gangster bijvoorbeeld al 15 miljoen maaltijden gedoneerd aan mensen die ze hard nodig hebben. Zo dragen ze bij aan de strijd tegen honger. Koop jij yoga kleding van Spiritual Gangster, dan draag je dus bij aan een betere wereld voor iedereen. Dat geeft een goed gevoel!

Wat trouwens nog leuk is om te weten, is dat het merk ook geliefd is bij vele celebs. Zo stalen Jennifer Aniston, Jennifer Lopez, Britney Spears en Lea Michele eerder al de show in mooie items van het yoga kledingmerk. 

Lees meer
Lees minder
/>
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »