Top

Yoga Steunblok - Bamboe - Yogastyles

  • Yoga steunblok bamboe yogastyles 1
  • Yoga steunblok bamboe yogastyles detail
FullFullFullFullFull
(5 / 2 KLANTREVIEWS)
21,95
✓ 30 Dagen Bedenktijd ✓ Gratis Retour (binnen NL) Levertijd: 1 werkdag


Yoga Steunblok Bamboe

YogaStylesEen yoga steunblok is een handig hulpmiddel bij het beoefenen van yoga. Met behulp van een yogablok worden normaal te moeilijke asana’s gemakkelijker uit te voeren. Daarnaast zijn yoga blokken erg fijn als jij jouw lichaam minder wilt belasten als je bijvoorbeeld rugklachten hebt. Bij Yogakledingonline.nl vind je yogablokken in verschillende formaten en van verschillende materialen, zoals bamboe.

 

Waarom gebruik je een yoga blok?

Een yogablok is zowel handig als hulpmiddel om bepaalde oefeningen gemakkelijker uit de kunnen voeren en daarnaast kun je een yoga blok gebruiken om spieren en gewrichten te ontlasten. Ben jij een beginnende yogi of yogini? Dan is een blok wellicht handig om de Asana’s net even wat makkelijker uit te voeren. Ben jij al een yoga pro? Dan is het gebruik van een yoga blok de manier om jezelf meer uit te dagen en nieuwe asana’s te proberen.

 

Yogakledingonline.nl heeft yogablokken in verschillende formaten en materialen. Ook hebben we handige sets in ons assortiment. Het Yoga Steunblok Bamboe is gemaakt van 100% duurzaam gelamineerd bamboe. Het YogaStyles Eko Bamboe Yogablock is 100% biologisch afbreekbaar. Tijdens het productieproces worden er geen giftige lijmsoorten gebruikt. De kwaliteit is uitstekend en je zult merken dat je na het gebruik van dit blok niet meer zonder kunt. 


• Merk: YogaStyles
• Kleur: bruin
• Afmetingen: 23 x 15 x 7,5 cmm
• Materiaal: bamboe
• Gewicht: 600 gram


Ook beschikbaar in een set van 2 stuks: 

yoga-steunblok-bamboe-yogastyles yoga-steunblok-kurk

> Meer van YogaStyles

KLANTREVIEWS (2)
FullFullFullFullFull (5 / 2 KLANTREVIEWS)

gera (20-07-2016) FullFullFullFullFull praktische blok

Quinta (03-06-2015) FullFullFullFullFull Hele mooie blokken, prachtig materiaal!