Top

Yoga Mat Extra Lang - 6 mm Zwart - Yogastyles

  • Yoga mat extra lang groot
  • Yoga mat extra lang groot zwart yogastyles
FullFullFullFullFull
(5 / 4 KLANTREVIEWS)
32,95
✓ 30 Dagen Bedenktijd ✓ Gratis Retour (binnen NL) Levertijd: 1 werkdag


Yoga Mat Extra Lang - 6 mm Zwart - Yogastyles

YogaStyles


Een fijne yoga mat is een must-have als jij graag yoga beoefent. Voor de wat langere yogi’s en yogini’s onder ons kan het best een uitdaging zijn om een fijne yogamat te vinden. Goed nieuws, want wij hebben een perfecte extra lange yoga mat voor jou.

Een zwarte yoga mat is altijd goed en overal mee te combineren.  De Yoga Mat 6 mm Extra Lang - Zwart – Yogastyles is gemaakt van TPE (Thermal Plastic Elastomer) en bevat geen latex, rubber of PVC.  Deze mat is 100% biologisch afbreekbaar en recyclebaar.

Deze fijne yoga mat is waterafstotend en warmte-isolerend op een koude ondergrond. Op deze yoga mat glijd je niet weg op de ondergrond en de mat is tevens  schokabsorberend. Deze yogamat is perfect voor de beginnende yoga beoefenaar en geschikt voor rustige tot medium yogavormen. 

Yoga mat schoonmaken?
Wij raden aan om jouw yogamat na elk gebruik goed schoon te maken. Doe dit met een natuurlijk schoonmaakmiddel of gewoon met een lauw warme doek. Ten slotte even goed droogmaken voor het oprollen en klaar.  


• Merk: YogaStyles
• Kleur: Zwart
• Afmetingen: 200 x 61 cm, dikte 6 mm
• Materiaal: TPE


yoga-mat-xl-yogastyles  > Alles uit Yoga matten
> Meer van YogaStyles 
> Alles uit Yogatassen


KLANTREVIEWS (4)
FullFullFullFullFull (5 / 4 KLANTREVIEWS)

Mark (23-08-2016) FullFullFullFullFull Gezien mijn lengte erg blij met deze extra lange yogamat. Ik drink geen thee maar toch bedankt voor het presentje.

Ilona (29-04-2016) FullFullFullFullFull Super fijne mat gezien mijn lengte!
Dankje Rosa

Leo (23-10-2015) FullFullFullFullFull Eindelijk een mat gevonden die goed is voor mijn lengte!

Yogiman (15-10-2014) FullFullFullFullFull Goed dat jullie matten hebben voor lange mensen! Dank voor de snelle levering.

Hartelijke groet,
Yogiman