Top

Yoga Mat TPE Power Grip 3 mm - Paars/Zwart - YogaStyles

  • Yoga mat power grip paars 3 mm yogastyles
  • Yoga mat power grip paars 3 mm yogastyle 2
  • Yoga mat power grip paars 3 mm yogastyle 1
  • Yoga mat power grip roze paars blauw
  • Yoga mat tpe eko power grip 3 mm yogastyles
FullFullFullFullFull
(5 / 2 KLANTREVIEWS)
46,95
Levertijd:: 1 werkdag


Yoga Mat TPE Power Grip 3 mm - Paars/zwart

YogaStyles


De Yoga Mat TPE Power Grip 3 mm van het merk YogaStyles biedt super goede grip, ook wanneer je veel zweet tijdens jouw yoga sessie. Een perfecte allround yogamat die te gebruiken is voor vele yoga vormen, in het bijzonder voor Power Yoga, Bikram Yoga, Hot Yoga en Ashtanga Yoga.

De mat heeft twee lagen (double layer yoga mat): de bovenste paarse laag heeft een gesloten celstructuur, waardoor bacterieen, ziektekiemen en zweet niet in de mat kunnen trekken, zeer hygienisch dus. Daarnaast is deze laag super 'sticky' (stroef) en geeft je ook in warme, vochtige of juist droge ruimtes een uitstekende grip.
De onderste zwarte laag is warmte isolerend op een koude ondergrond en glijdt niet weg. Ideaal voor intensieve vormen van yoga waarbij asana's elkaar in een flow opvolgen.
Zowel de boven- als onderkant hebben een structuur/relief die de grip op de mat en onder de mat bevorderen.

Door de dikte van 3 mm heb je goed contact met de ondergrond en dat is voor bijvoorbeeld balans houdingen heel prettig. De power mat is compact en licht in gewicht (ca 1050 gram) en dus gemakkelijk mee te nemen naar de yoga studio of op reis.

Deze yoga mat 3 mm is gemaakt van TPE (Thermo Plastic Elatomer, een sythtisch rubber) en heeft als voordeel dat het vrijwel geen vocht en vuil absorbeert. Daarnaast is het vrij van PVC, chloor en andere toxische stoffen. De mat is recyclebaar, duurzaam en biologisch afbreekbaar.

Schoonmaken van de mat: maak regelmatig (het liefst na elke yogasessie) de mat schoon met een doek met warm water. Af en toe kun je een natuurlijk schoonmaakmiddel gebruiken om goede te ontvetten. Zorg er wel voor dat je vervolgens de mat nog een aantal keer goed met water schoonmaakt, zodat er geen schoonmaakmiddel resten achterblijven. Na het schoonmaken de mat goed laten drogen voordat je deze oprolt. De Yoga Mat Powergrip 3 mm is niet geschikt voor in de wasmachine of droger.

• Merk: YogaStyles
• Kleur: Paars/zwart
• Afmetingen: 183 x 63 cm
• Dikte: 3 mm
• Gewicht: 1050 gram
• Materiaal: TPE
• Geschikt voor: intensieve yogavormen, zoals Power Yoga, Bikram Yoga,

Hot Yoga en Ashtanga Yoga

yoga-mat-power-grip-paars-3-mm-yogastyles

> Alles uit Yogamatten
> Alle Yoga Tassen
> Meer van YogaStyles


KLANTREVIEWS (2)
FullFullFullFullFull (5 / 2 KLANTREVIEWS)

Filicia (28-10-2015) FullFullFullFullFull Goede stroeve mat. Voelt goed droog aan. Vond het moelijk om een mat op afstand te kopen, maar ben telefonisch heel goed te woord gestaan. Snelle verzending en leuk shop!

Ramona (27-05-2015) FullFullFullFullFull Hele goede mat! Bij de matten van de studio waar ik altijd yoga glijden mijn handen altijd weg. Sinds ik deze nieuwe mat mee naar power yoga neem kan ik eindelijk zonder frustratie van de les genieten. Top!