0 Producten

Iedereen die yoga beoefent zou gebruik moeten maken van een yoga mat en de meeste mensen doen dit ongetwijfeld ook. Tijdens het doen van de asana’s zal je ongetwijfeld zweten. Dit komt terecht op de mat en dat maakt het niet overbodig om deze regelmatig te reinigen. Het best is om dat na elk gebruik te doen. Hiermee voorkom je namelijk nare geurtjes en lelijke vlekken. Wij bieden yoga mat cleaner aan welke je erg makkelijk kunt gebruiken. Zo zorg je ervoor dat je elke keer weer een frisse mat kunt gebruiken. Het reinigen van je yoga accessoires kost weinig tijd en moeite dus het is zeker dat kleine beetje moeite waard.

Yoga mat cleaner gebruiken

Het is erg makkelijk om yoga mat cleaner te gebruiken en het kost nauwelijks tijd. Als je dit doet na de afloop van een yoga sessie dan heb je er geen omkijken meer naar de volgende keer dat je de mat gaat gebruiken. De yoga mat cleaner zit in een spuitfles. Je sprayt het middel op de mat en laat dit even intrekken. Een halve minuut is al genoeg. Vervolgens neem je een droge en schone doek waarmee je het middel weer afneemt. De yoga mat is dan gedesinfecteerd en er blijft een frisse lucht achter welke je bij volgend gebruik nog kunt ruiken

Bestel yoga mat cleaner online

Online bestellen biedt veel voordelen. Je hoeft tegenwoordig de deur niet meer uit om een product snel in huis te hebben. Als je bij ons besteld voor 23:30 uur heb je de yoga mat cleaner de volgende dag al in huis, mits het product op voorraad is. Je hebt bij ons de keuze uit cleaners met verschillende geuren en bij elk product kun je in de omschrijving meer lezen waardoor je nooit met twijfels hoeft te bestellen. Als je vragen hebt kun je deze voor bestellen al makkelijk stellen door bijvoorbeeld gebruik te maken van onze chatbox. Bestel makkelijk en snel yoga mat cleaner, mat of yogatas online in het assortiment met yoga accessoires bij Yogakleding Online.

Lees meer
Lees minder