Top

Yoga Steunblokken (set van 2) - Kurk - Groot

  • Yoga steunblokken set kurk grootyogastyles
FullFullFullFullFull
(5 / 1 KLANTREVIEWS)
27,95
✓ 30 Dagen Bedenktijd ✓ Gratis Retour (binnen NL) Levertijd: 1 werkdag


Yoga Steunblokken Set van 2 - Groot

Yogi & Yogini

Yoga steunblokken zijn een handig hulpmiddel bij het beoefenen van yoga. Met behulp van een yogablok worden normaal te moeilijke asana’s net want makkelijker uit te oefenen. Daarnaast zijn yoga blokken een goede uitkomst als jij jouw lichaam minder wilt belasten door bijvoorbeeld een blessure. Bij Yogakledingonline.nl vind je yogablokken in verschillende formaten en van verschillende materialen. Ook hebben we handige sets in ons assortiment.

 

Waarom een yoga blok?

Een yogablok is erg handig als hulpmiddel om bepaalde oefeningen gemakkelijker uit de kunnen voeren en daarnaast kun je een yoga blok gebruiken om spieren en gewrichten te ontlasten als je bijvoorbeeld rugklachten hebt of last hebt van een blessure. Ben jij een beginnende yogi of yogini? Dan is een blok wellicht handig om de Asana’s net even wat makkelijker uit te voeren. Ben jij al een yoga pro? Dan is het gebruik van een yoga blok de manier om jezelf meer uit te dagen en nieuwe asana’s te proberen.

 

Yogakledingonline.nl heeft yogablokken in verschillende formaten en materialen. Ook hebben we handige sets in ons assortiment, zoals de Yoga Steunblokken Set van 2 – Groot. Deze fijne set is gemaakt van 100% kurk uit Portugal en is op een milieuvriendelijke manier geproduceerd. De kwaliteit is uitstekend en je zult merken dat je na het gebruik van dit blok niks anders meer wilt. 


• Merk: Yogi&Yogini
• Kleur: bruin
• Afmetingen: 22,7 x 15 x 10 cm 
• Materiaal: kurk
• Gewicht: ± 900 gram per stuk


 

KLANTREVIEWS (1)
FullFullFullFullFull (5 / 1 KLANTREVIEWS)

Stephanie (29-05-2015) FullFullFullFullFull Ideaal deze set! Erg blij ermee weer. Tot de volgende bestelling! ;-)