Duurzame giftguide: de leukste eco-friendly cadeaus voor tijdens de feestdagen! | yogakledingonline.nl

Duurzame giftguide: de leukste eco-friendly cadeaus voor tijdens de feestdagen!

  • Geplaatst op
Duurzame giftguide: de leukste eco-friendly cadeaus voor tijdens de feestdagen!

Ben je op zoek naar ecologische sporty cadeaus om te geven (of te krijgen) tijdens de feestdagen? Onze duurzame gift guide is er voor iedereen die wel wat inspiratie kan gebruiken!

Duurzame giftguide: de leukste eco-friendly cadeaus voor tijdens de feestdagen!

 

Vind je het ook altijd weer lastig? Om cadeaus te vinden voor je geliefden tijdens de feestdagen? Of wil je jezelf iets leuks cadeau doen, gewoon omdat je het verdient. Look no further!
Onze duurzame gift guide helpt jou om leuke cadeaus te vinden voor yogi’s en sport liefhebbers.
So sit back and relax, voor je het weet heb je je inspiratie voor kerstcadeaus, Sinterklaas of andere feestdagen gevonden.

Look good in opvallende en kleurrijke active wear

We love colour, vooral tijdens de koude winterdagen! En daarom bevat deze duurzame giftguide naast geweldige basic yoga kleding ook kleurrijke sportswear. Als je zoekt naar hippe active wear dat super mooi zit en ook nog eens een bewuste keus is, dan zijn dit de beste keuzes voor jou. De kleurrijke yoga kleding van Onzie is een echte aanrader voor iedereen die graag een printje draagt. Zelfvertrouwen, expressie en speelsheid is waar dit yogamerk voor staat. Als je liever voor een sportieve look gaat en verschillende sporten combineert, dan zit je bij Röhnisch⁠ goed. Dry-fit yoga kleding die goed op z’n plek blijft zitten no matter what you do!

Fun fact: Röhnisch⁠ is gemaakt door en voor vrouwen. Het Röhnisch⁠ team bestaat exclusief uit vrouwen en dat merk je aan het design en het comfort!

Onzie gear                                                                                   Röhnisch active wear                                        

Feel good in yoga basics die je laten stralen

Welke kerstcadeaus, sinterklaascadeaus of Green Friday aankopen zijn leuk om te geven aan je favoriete yogi’s en pilates lovers? De volgende twee merken in deze duurzame giftguide zijn echte all time favourites! PrAna is een stijlvol en duurzaam yoga merk met oog voor het milieu. Een fijn merk met heerlijke basics die goed zitten tijdens een high impact yoga les. Girlfriend Collective is ook zo’n merk waar alle yogini’s niet zonder kunnen. De stoffen zijn gemaakt uit gerecyclede flessen en visnetten en is daarom super eco-friendly. Ook leuk: de maten van Girlfriend Collective lopen erg uiteen. Perfect dus voor alle maten en figuren!

 

PrAna yoga wear                                                                           Girlfriend Collective active wear

 

Comfy homewear en loungewear om in tot rust te komen

Of je nu veel thuis werkt of graag in comfy kleding rondloopt. Iedereen kan wel wat fijne yoga kleding gebruiken om lekker in te loungen. En met deze merken zie je er ook nog eens stylish uit. Daarom ook dat deze merken niet in de duurzame giftguide lijst mogen ontbreken!

Urban Goddess is een yoga merk dat zowel on als off the mat te dragen is. Alle yoga wear is vegan PETA approved en dus het perfecte cadeau voor alle veganisten onder ons! Perfect tijdens een night in, of zelfs naar een kerstdiner! Kan jij, je moeder, zusje of beste vriendin ook maar geen genoeg krijgen van stoffen als bamboe en biologisch katoen? Dan is er naast Urban Goddess, ook nog het sustainable merk Asquith. Een chique yoga merk die je lekker warm houdt tijdens Savasana en met je mee beweegt in je Asana’s.

Ben jij een mom to be of zoek je een cadeau voor een toekomstige mama? Probeer de zwangerschapsyoga kleding van Miracle in the Making! Deze maternity kleding zit niet alleen heerlijk. De yoga bottoms bieden extra steun voor een groeiende buik. Duurzaamheidstip: deel de kleding voor zwangerschapsyoga ook met je vriendinnen na jouw zwangerschap. Zo genieten er nóg meer vrouwen van deze comfortabele zwangerschaps yoga kleding!

Urban Goddess yoga & active wear               Asquith yoga wear                                          Miracle in the Making yoga wear

Yoga props voor verschillende yoga styles

Let’s be real. Een cadeau kopen is niet altijd even makkelijk. Er is enorm veel keuze waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Gelukkig vind je in onze duurzame giftguide ook genoeg yoga artikelen om cadeau te doen. Zo hoef je niet om iemands maat te vragen en kan je toch iets geven waar alle yogi’s blij mee zijn, trust us. Van bolsters en yoga kussens tot matten en yoga straps, bij ons zit je goed.

Veel van onze yogamatten zijn duurzaam. De matten van OHMat, bijvoorbeeld, zijn milieuvriendelijk, non-toxic, PVC-free, geurloos en recyclebaar. De stevige kwaliteit én de prachtige designs zorgen er daarnaast voor dat je deze yogamat jarenlang zult kunnen en willen gebruiken.

Tip van het huis: De Natural collectie van Halfmoon bestaat uit yoga-artikelen, zoals kleden en kussens die niet alleen heerlijk zijn tijdens je yoga les, maar ook nog eens prachtig staat in je huis. Dat noemen we een win-win situatie!

        

Halfmoon yoga props                                                                    OHMat yoga matten                                                  

Zoals je leest is er genoeg keuze! Merk je dat je het nog steeds lastig vind om een keuze te maken of twijfel je te veel? Dan kun je ook altijd nog voor een giftcard gaan. Met een cadeaubon zit je altijd goed!

Laatste tips & tricks

De duurzame giftguide zou niet compleet zijn zonder een aantal tips om rekening mee te houden als je een cadeau voor iemand koopt. Probeer bewust te kiezen! Denk goed na over wat diegene graag zou willen krijgen en kies voor dingen die fair en duurzaam geproduceerd zijn. Bestel je een cadeau? Probeer ervoor te zorgen dat je zeker weet dat het in de smaak gaat vallen en niet terug gestuurd hoeft te worden. Zo voorkom je gedoe en het is ook nog eens een stuk beter voor het milieu! Het is misschien iets minder verrassend voor hen, maar door aan je geliefden te vragen wat ze graag willen hebben, zit je altijd goed.

Is degene voor wie je iets koopt minimalistisch of ben jij dat zelf? Kies voor een leuke activiteit om samen te doen. Ga bijvoorbeeld samen naar een leuke workshop of yoga (dag)retraite!

/>
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »