Top

Wierook en Kaarsen

lotusbloem kaarsenhouders kopen morning star wierook kopen online chakra kaarsen kopen online
wierook kegeltjes cones online bestellen nag champa wierook kopen online wierook houder kopen online
oliebrander kopen online geurolie kopen online witte salie kopen online


Wierook en kaarsen online kopen bij Yogakledingonline.nl

 
Wierook en kaarsen zijn in onze webshop volop verkrijgbaar. Kaarsen zijn leuk om in huis neer te zetten in de donkere wintermaanden, maar natuurlijk ook te gebruiken als gezellige sfeerverlichting op warme ’s zomerse winteravonden in de tuin of op het balkon. Naast wierook en kaarsen verkopen wij ook wierookbranders en geuroliebranders en natuurlijk ook verschillende soorten geurolie die in de geuroliebranders te gebruiken zijn.
 
Onze kaarsen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en vormen.
Te beginnen bij onze Chakra geurkaarsen. Net zoals er 7 chakra’s zijn, verkopen wij de chakra geurkaarsen in de 7 verschillende chakra’s met de bijbehorend kleuren. Ook zijn de chakra geurkaarsen te vergrijgen in een set met alle chakra’s.
Wat er ook verkrijgbaar is bij wierook en kaarsen, ook in de 7 verschillende chakra’s, zijn de Lotusbloem kaarsenhouders. Natuurlijk is ook van deze kaarsenhouders een set van alle chakra's.
 
Wanneer je je huis of yogaruimte voor bijvoorbeeld een meditatie lekker wilt laten ruiken zijn er bij wierook en kaarsen ook verschillende wierookgeuren te krijgen. Wij verkopen in onze webshop wierook van het merk Nippon Kodo (serie Wierook Morning Star). Nippon Kodo is wereldwijd de grootste exporteur van Japanse Wierook. De serie Wierook Morning Star bevat geen hout of bamboestokjes en daardoor produceren ze een heerlijke, zuivere geur.
Nog een merk waarvan wij wierook verkopen is Satya Baba. Deze wierook is afkomstig uit India en wij hebben een uitgebreid assortiment van dit merk, zoals bijvoorbeeld: Wierook Ayurveda, Wierook Sandelwood, Wierook Sunrise en nog veel meer.
Om onze prachtige wierook en kaarsen te kunnen branden verkopen wij ook wierookbranders en zoals eerder genoemd Lotusbloem kaartenhouders. De wierookbranders hebben wij in verschillende materialen, zoals terracotta, hout, speksteen en Capizschelp.
 
Naast wierook en kaarsen bieden wij ook geurolie en branders aan. De geuroliebranders hebben we in materialen als keramiek en steen. De stenen geuroliebranders hebben we in de kleuren Grijs, Blauw, Rood en Groen. De geuroliebranders van keramiek hebben we in een prachtig Boeddha hoofd in zowel wit als zwart.
Geurolie is verkrijgbaar in heerlijke geuren als Lavendel, Sandelwood, Vanille en nog meer.
 
Al met al zijn er verschillende soorten wierook en kaarsen te verkrijgen in onze webshop. Wij hopen dat er iets bij zit wat bij je past en waarbij jij de sfeer kunt creëren die bij je past, zowel met kaarsen als met geuren.  Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag verder. Succes!

Namasté, Team YogaKledingOnline.nl