Top

Morning Star Wierook

Wierook Morning Star Nippon Kodo online kopen bij Yogawinkel en Giftshop Badu

wierook-morning-star-nippon-kodo-kopen-online-bestellen


Wierook Morning Star Nippon Kodo is een serie van het bekende merk Nippon Kodo. Dit merk heeft zijn bekendheid te danken aan het gebtuik van goede kwaliteit, zachte geuren en prachtige verpakkingen. De wierook is niet toxisch, wat wil zeggen dat deze wierook geen giftige stoffen bevat. Wierook Morning Star Nippon Kodo wordt gemaakt van  beste zuivere harsen, planten en kruiden. Het merk Nippon Kodo heeft verschillende series wierook, waarvan Wierook Morning Star Nippon Kodo veruit de meest populaire serie is. Wierook Morning Star Nippon Kodo is de grootste exporteur van Japanse wierook wereldwijd.De serie Morning Star bevat geen hout- of bamboestokjes, waardoor ze een zuiverdere geur geven dan bijvoorbeeld Indiase wierook. Ook produceert Wierook Morning Star Nippon Kodo minder rook dan de Indiase variant.

In ieder pakje van deze wierook zitten 50 stokjes van ongeveer 13 cm. De stokjes branden ongeveer 25 minuten en je krijgt er een klein keramieken wierookhoudertje bij cadeau.
In onze webshop verkopen we natuurlijk ook prachtige
wierookbranders, -plankjes en -houders, zoals dit wierookplankje met een mooie Ganesha erop.

YogaKledingOnline.nl verkoopt een aantal heerlijke geuren van Wierook Morning Star Nippon Kodo. Wanneer je bijvoorbeeld de heerlijke geur
lavendel ruikt en je je ogen sluit waan je je voor een moment aan de kust van het Middellandse Zeegebied in Zuid-Frankrijk. Lavendel is een heerlijke geur, die erg ontspannend kan werken. Als je in de Zuid-Franse sferen wilt blijven van de paarse lavendelgebieden, kan je bijvoorbeeld een paarse lotusbloemhouder met waxinelichtje branden, een paarse dromenvanger ophangen in je slaapkamer, gebruik maken van een paarse meditatiedeken en een paars meditatiekussen gebruiken. Als je eens iets anders wilt dan wierook branden kan je ook kiezen voor geurolie, natuurlijk zit de geur lavendel  daar ook tussen. Daarnaast hebben wij mooie geuroliebranders in ons assortiment, zoals dit prachtige Boeddhahoofd.

Naast Wierook Morning Star Nippon Kodo hebben wij ook wierook van het merk
Satyia Baba in ons assortiment. Dit merk heeft ook een uitgebreide keuze aan wierookgeuren. Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor een verjaardag, bruiloft, geboorte of iets dergelijks? Kijk dan ook eens op onze cadeaupagina. Hier vindt je allerlei leuke cadeaus zoals dromenvangers, gelukscadeaus en sieraden.
 Als je vragen hebt, neem dan gerust
contact met ons op, we helpen je graag verder. Succes!

Namasté, Team YogaKledingOnline.nl