Top

Chakra Kaarsen

Chakra Geurkaarsen kopen online bij Yogawinkel en Giftshop

chakra-geurkaarsen-kopen

Chakra Geurkaarsen
zijn in onze webshop verkrijgbaar in de 7 verschillende chakra’s en bijbehorende kleuren, ook zijn ze verkrijgbaar als hele set. Chill Out Votive Chakra Geurkaarsen zijn gemaakt van stearine (palmolie) en het is belangrijk dat de kaarsen in een glaasje worden gebrand. Op deze manier kan de stearine niet gaan lekker en is het veel veiliger. Een ander bijkomend voordeel is dat het gebruik van een glaasje de brandduur van de kaarsen verlengt.
Om te beslissen van welke chakra kaarsen je zou willen kopen is het goed om te weten welke chakra’s er zijn en waar ze voor staan. Elke chakra heeft lichamelijke, emotionele en spirituele componenten, hieronder is te lezen welke chakra geurkaarsen bij je zouden passen.

Eerste Chakra: Muladhara (Chakra geurkaarsen rood)
Muladhara betekent ‘wortel’, dit wortelchakra bevindt zich net onder het stuitbeen. Deze chakra legt verband tussen het lichaam, de aarde en de manier waarop je in de wereld staat. Op lichamelijk gebied hoort deze chakra bij de onderrug, dikke darm, botten, heupen en billen. Dit zijn veelal de massieve delen die de basis van het lichaam vormen en het ondersteunen.
 
Tweede Chakra: Swadhisthana (Chakra geurkaarsen oranje)
Swadhisthana betekent ‘zoetheid’. Het Sacraal chakra bevindt zich ter hoogte van het heiligbeen en is verbonden met de geslachtsklier, geslachtsorganen, heiligbeen, bekkengebied, baarmoeder, nieren, blaas, bloedsomloop en waterhuishouding.

Derde Chakra: Manipura (Chakra geurkaarsen geel)

Manipura betekent ‘schitterend juweel’, of ‘met edelstenen gevuld’. De derde chakra bevindt zich ter hoogte van de navel en wordt gezien als de belangrijkste plek waar energie wordt opgeslagen. Organen die met deze chakra worden geassocieerd zijn de alvleesklier, maag, galblaas, lever, milt, dunne darm, buikholte en vegetatieve zenuwstelsel (dit stelsel reguleert een groot aantal onbewuste functies). Dit chakra heeft alles te maken met de spijsvertering.

Vierde Chakra: Anahata (Chakra geurkaarsen groen)

Anahata betekent ‘ongedeerd’, of ‘ongeschonden’ en bevindt zich bij het hart. De hartchakra verbindt de eerste 3 chakra’s, die vooral te maken hebben met de instincten van de mens, met de bovenste 3 chakra’s, die vooral te maken hebben met het hogere menselijke bewustzijn. Het regelt de werking van het hart, de longen, de ademhaling en de bloedsomloop.

Vijfde Chakra: Vishuddha (Chakra geurkaarsen blauw)

Vishuddha betekent ‘reinheid’ en bevindt zich in de keel. De keelchakra vormt en klank- en spraakcentrum en het verbind de vierde en de zesde chakra met elkaar. Daarom wordt deze chakra beschouwd als bemiddelaar tussen gevoel en verstand.

Zesde Chakra: Ajna (Chakra geurkaarsen paars)

Ajna betekent ‘weten’ en deze chakra bevindt zich op het voorhoofd tussen de ogen. Het wordt daarom vaak ook wel het ‘derde oog’ genoemd. Dit chakra is het geestelijk centrum en zorgt voor oplettendheid en bewustzijn.

Zevende Chakra: Sahasrara (Chakra geurkaarsen violet)

Sahasrara betekent ‘duizendvoudig’ en bevindt zich boven het hoofd.’ Dit chakra hangt samen met spiritualiteit en verlichting. Wanneer het zevende chakra geopend is zorgt dit voor een gevoel van diepe vrede en harmonie
 
Op basis van deze informatie kun je bekijken welke van onze chakra geurkaarsen het beste bij je passen. Ben je op zoek naar een leuk spiritueel cadeau voor iemand? Kijk dan ook op onze cadeau-pagina voor bijvoorbeeld dromenvangers, of Lotusbloem Kaarsenhouders, ook in de kleuren van de chakra’s. 
Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag verder. Succes!

Namasté, Team YogaKledingOnline.nl