Yoga Spullen | Dit Zijn De Musthaves Voor Jouw Yogasessie | yogakledingonline.nl

Yoga spullen

  • Geplaatst op

Welke yoga spullen heb je nodig als je naar een yoga les gaat? Dat kunnen wij je bij Yoga Kleding Online haarfijn uitleggen. In onze webshop vind je een grote collectie aan yogaspullen, pilates spullen, meditatie spullen en spirituele spullen. We hebben alles met zorg voor je geselecteerd. Geniet van onze snelle service en hoge kwaliteit!
 
 

Daarom yoga spullen online bestellen bij Yoga Kleding Online

  • Een groot assortiment yoga kleding en accessoires
  • Een uitgebreid advies van yoga experts
  • Aan de inkoop gaat een strenge selectie vooraf
  • Altijd yoga spullen gebaseerd op de laatste trends
  • Bewuste keuze voor verantwoord ondernemende merken
  • Geschikt voor ieders portemonnee
  • Gemakkelijk en veilig vanuit huis bestellen
  • Vandaag besteld, morgen in huis


Essentieel voor yoga: yoga kleding

‘Yoga takes you into the present moment. The only place where life exists’

Wil jij je ook volledig op het hier en nu kunnen richten? Kortom, wil je geen last ondervinden van ritsjes, touwtjes en schurende of opkruipende kleding tijdens je yoga sessie? Schaf dan speciale yoga kleding bij Yoga Kleding Online aan. Comfortabel bewegen en je gedachten volledig op yoga richten wordt dan een stuk gemakkelijker.

Alle yogakleding in onze collectie is afkomstig van verantwoorde merken die gebruik maken van duurzame materialen. De kleding is elastisch, zacht en ademend en daardoor zeer geschikt voor yoga.

Yoga kleding bedekt je lichaam, zakt niet af en schuift niet opzij of omhoog. Je voert gemakkelijker de asana’s uit en je voelt je zelfverzekerder. Je bent ook meer geconcentreerd op het hier en nu. Je wordt immers niet afgeleid door kleding die niet lekker zit of niet goed op zijn plek blijft zitten.

Mix en match onze collectie

 

Welke yogaspullen komen nog meer van pas?

‘Sunshine is my favorite accessory’

Wat is jouw favoriete accessoire voor yoga? Vergeet niet om de benodigde yoga accessoires mee te nemen naar de yoga les. Dan ben je sowieso het zonnetje van de yoga klas.

Yoga matten

Comfortabel yogahoudingen uitvoeren? Dan is een yoga mat een ware musthave. Een goede yoga mat geeft je voldoende grip en ondersteuning tijdens het uitvoeren van asana’s.

In onze webshop kom je yoga matten tegen in diverse kleuren en diktes, variërend van 3 tot 10 mm. Je vindt er onder andere een heerlijke lichtgewicht yoga mat van hoogwaardige kwaliteit die gemaakt is van 100% biologisch afbreekbaar materiaal (TPE). Alle yoga matten in onze webshop zijn gefabriceerd met oog voor mens en milieu.

Yogatassen

Gemakkelijk al je spullen meenemen voor een yogasessie? Wij hebben speciale yoga tassen in ons aanbod waar je snel en makkelijk je yoga mat en andere benodigdheden in stopt, zoals een handdoek, drinkfles en yoga riem. Dit komt doordat de tassen een rits over de gehele lengte hebben.

Ons aanbod bestaat uit diverse leuke yoga tassen met schouderband, in diverse kleuren en verschillende formaten.

Vergeet je ook niet de volgende accessoires mee te nemen?

  • Yoga blokken: bij sommige asana’s bieden ze je extra ondersteuning.
  • Yoga handdoek: voor absorptie van zweet en betere grip.
  • Yoga bolster: ter ondersteuning tijdens verschillende asana’s.

 

Even een moment voor jezelf met de volgende meditatie spullen


‘Meditation, because some questions can’t be answered by Google’

Op zoek naar een momentje voor jezelf? Door te mediteren ontspan je zowel lichaam als geest. Om het mediteren nog relaxter te maken, raden wij je aan om van diverse meditatie spullen gebruik te maken, zoals een meditatiekussen en een meditatiedeken.

Meditatiekussens

Met behulp van een meditatiekussen wordt het gemakkelijker om tijdens yoga de juiste houdingen aan te nemen. De meditatiekussens in onze webshop zijn gemaakt van stevige materialen en hebben een ritssluiting en een handvat.

Smaken verschillen. Daarom vind je in onze webshop meditatiekussens in verschillende varianten, maten en vormen. We hebben ze in mooie effen kleuren of met een leuke opdruk, zoals een lotusbloem of het Ohm-teken.

De vulling van een meditatiekussen bestaat uit boekweitkaf. Wanneer je dat fijn vindt, kun je het kussen bijvullen met boekweitkaf of er wat boekweitkaf uithalen.

Meditatiedekens

Bij het mediteren kun je ook gebruik maken van een meditatiedeken. Je kunt er lekker op gaan zitten tijdens een yoga- of meditatiesessie of gebruiken als warme omslagdoek tijdens de eindontspanning.

Meditatiedekens zijn te koop in onze online yogawinkel in diverse leuke kleurtjes. Van blauw tot roze en oranje. Ze zijn gemaakt van acrylwol en voelen heerlijk zacht aan.

 

Pilates spullen

Wil je pilates spullen kopen? Helemaal goed! Pilates spullen kopen, doe je ook bij Yoga Kleding Online. Vele yoga spullen en meditatie spullen uit onze webshop zijn zeer geschikt om toe te passen tijdens pilates.

/>
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »