Yoga Props van YogaKledingOnline - Optimaal Yoga Uitvoeren | yogakledingonline.nl

Yoga Props

  • Geplaatst op

 

Wil je graag op de juiste en fijne manier je asana’s uitvoeren? Maak dan gebruik van yoga props! Yogaprops zijn hulpstukken die ondersteuning bieden tijdens het uitvoeren van je yoga oefeningen.

Yogakledingonline.nl biedt verschillende fijne en van hoge kwaliteit eco yoga props die niet alleen lief zijn voor jou, maar ook voor hun makers en de natuur. Van yoga matten tot yoga blokken. Bij Yogakledingonline.nl vind je gegarandeerd de yoga prop waar je naar op zoek bent.


Wat zijn yoga props?

Yoga props, ook wel yoga accessoires/ meditatie artikelen genoemd, zijn hulpmiddelen die je kunt gebruiken in het uitvoeren van yoga. Ze ondersteunen je als ware in het uitvoeren van je asana’s. Bekende yogaprops zijn: yoga matten, yoga blokken, yoga riemen en yoga bolsters.

Maar ook oogkussens en meditatie omslagdoeken & dekens kunnen dienen als hulpmiddel bij yoga. Deze props helpen je om je af te sluiten, te ontspannen en/of houden je warm tijdens yoga. Erg fijn, bijvoorbeeld tijdens de ontspannende yoga lighouding de savasana of tijdens een mediteer sessie.

Waarom gebruik maken van een yoga prop?


Een yoga prop zorgt ervoor dat je optimaal je asana’s kunt uitvoeren op de juiste manier. Ze zorgen voor de perfecte uitlijning. Hierdoor voel je de werking van een yoga oefening beter en voer je veiliger en beter een asana’s uit. Elk lichaam is namelijk anders. Deze hulpmiddelen zorgen ervoor dat je je niet verstrekt of blessures oploopt.

Ontdek en leer nieuwe en uitdagende asana’s met yogaprops

Met een prop yoga ontdek en ervaar je verschillende nieuwe en uitdagende asana’s. Ze leren je precies hoe je een asana moet uitvoeren en aanvoelen. Denk maar aan het uitvoeren van de halve maan (Parivrtta). Met bijvoorbeeld een yoga blok, als verlengde van je arm, houd je jezelf goed in balans. Daarnaast verstrek je jezelf niet en voel je goed aan hoe je de asana moet uitvoeren. Yoga props zorgen ervoor dat je alles uit je yoga kunt halen en dat je yoga intenser beleeft.


Yoga props van Yogakledingonline.nl

Als je op zoek bent naar yoga props online, dan ben je bij Yogakledingonline.nl aan het juiste yoga-adres. Bij Yogakledingonline.nl vind je veel verschillende soorten eco yogaprops van zeer hoge kwaliteit. Wij bieden diverse yoga matten, yoga blokken, yoga riemen, yoga bolsters, yoga meditatie omslagdoeken/ dekens en oogkussens van de merken YogaStyles en Yogi & Yogini. In de kleur(en) die bij jou past, voor een zeer aantrekkelijke prijs!

Onze yogaprops voelen zeer comfortabel en fijn aan en zorgen ervoor dat jij je yoga optimaal kunt uitvoeren. Daarnaast kunnen onze props uitstekend als Pilates props gebruikt worden. Denk maar bijvoorbeeld aan de yoga matten, yoga blokken of yoga bolsters. Ze zullen ervoor zorgen dat je de Pilates oefeningen perfect uitvoert.

Hieronder geven wij meer informatie over populaire yoga props/ artikelen (Pilates props) die wij aanbieden.

Props yoga - Yoga matten

Een goede yoga mat zorgt ervoor dat je fijn je yoga kunt beoefenen. Wij bieden verschillende soorten yoga matten die je een comfortabele en stabiele ondergrond bieden met genoeg grip. Van dikke tot dunne yoga matten. Standaard en speciale yoga matten. Daarnaast zijn ze schokdempend, waterafstotend en warmte-isolerend.

Bij ons heb je de keuze uit verschillende kleuren yoga matten en ben je verzekerd van een duurzame yoga mat. Onze yoga matten maken het mogelijk om op een comfortabele en juiste manier al je asana’s uit te voeren.

Makkelijk en hip je yoga mat meenemen naar de les? Bekijk dan onze unieke duurzame yoga tassen van YogaStyles, Yogi & Yogini.

Props yoga - Yoga blokken en yoga riemen

Ga je (nieuwe) uitdagende yoga oefeningen uitvoeren? Heb je ondersteuning nodig tijdens je yoga oefeningen? Dan zijn yoga blokken en yoga riemen de ideale hulpmiddelen. Je voert op een gemakkelijke, veilig en correcte wijze jouw yoga houdingen uit.

 


Yoga blokken houden je in balans, zodat je je asana’s uitstekend kunt uitoefenen. Daarnaast kan je met yoga blokken en yoga riemen nieuwe yoga oefeningen ervaren en ze leren te beheersen. Neem als voorbeeld de yoga oefening de halve maan. Het is niet voor iedere yoga beoefenaar weggelegd om met je hand of vingertoppen jezelf op de grond te ondersteunen en in balans te houden. Elk lichaam is namelijk anders. Een yoga blok dient dan als verlengstuk van je arm, zodat je die balans wel weet te houden en je zo perfect de asana kunt uitvoeren.

 


Yoga riemen zorgen ervoor dat je niet geforceerd een (nieuwe/ uitdagende) yoga oefening gaat uitvoeren. Ze helpen je de asana’s op de juiste en comfortabele wijze uit te voeren, zonder dat je je verstrekt of blessuren oploopt. Bijvoorbeeld de yoga houding de zittende tang kan je op een veilige en goede manier uitvoeren met een yoga riem, door middel van de riem om je voeten te spannen.


Onze yoga blokken en yogariemen zijn gemaakt van fijn aanvoelende materialen. De yoga blokken zijn gemaakt van 100% kurk of bamboe. De randen en hoeken van de blokken zijn glad afgerond voor extra comfort tijdens je oefeningen. De yoga riemen zijn gemaakt katoen en voelen zacht aan.

Yoga props - Yoga bolsters

Onze yoga bolsters bieden jouw benen, knieholtes, onderrug, rug of nek ondersteuning tijdens herstellende, ontspannende en actieve yoga oefeningen.

De yoga bolsters zijn gemaakt van stevig katoen en zijn gevuld met boekweitkaf. Dit natuurlijke materiaal neemt de vorm aan van je lichaam en is hypoallergeen. Vind je de bolster te zacht of te hard? Dan is het mogelijk om de bolster aan te vullen of wat boekweitkaf te verminderen. Wij bieden bijvulzakken met boekweitkaf aan. De bolsters zijn verkrijgbaar in verschillende mooie kleuren.


Yoga props - meditatie omslagdoeken en dekens

Meditatie omslagdoeken en dekens van Yogakledingonline.nl houden je warm of sluiten je af tijdens bijvoorbeeld de vuurademhaling (Khapalabhati) of de lijkhouding (Savasana). Zo kan jij je intens ontspannen. Ze zijn gemaakt van heerlijke zachte materialen en te verkrijgen in verschillende kleuren en printen. Ook zijn ze goed te gebruiken als ondergrond om op te mediteren.

Prop yoga - Oogkussens

Bij een ontspannende yoga houding of bij het mediteren is het belangrijk dat je je volledig afsluit van de wereld om je heen. Oogkussens zorgen ervoor dat jij je meer kunt afsluiten en daardoor kunt ontspannen tijdens een yoga of meditatie oefening. De kussens voelen zacht aan op je gezicht en zijn gevuld met lijnzaad en 100% biologisch lavendel. Het lijnzaad vormt zich naar je gezicht en de heerlijke lavendel geur zorgt ervoor dat je nog meer zen wordt.

Ook zijn deze oogkussens in te zetten als je last hebt van hoofdpijnklachten. Het is mogelijk om de oogkussens op te warmen in de magnetron of te koelen in de vriezer. Door de kou of warmte vloeit je hoofdpijn weg en ben je weer helemaal één met jezelf.

Eco yoga props

Wij bieden alleen eco yoga props aan, dus 100% FAIR! Deze yoga props komen van merken die verantwoord ondernemen. Ze zijn gemaakt van natuurlijke, gerecyclede of biologische afbreekbare materialen. Ook dragen deze merken zorg voor goede arbeidsomstandigheden.


Daarom koop je yoga props online bij Yogakledingonline.nl


Bij Yogakledingonline.nl profiteer je niet alleen van zeer comfortabele en fijne yogaprops. Daarnaast geniet je ook van de volgende voordelen:


  • Een zeer klantvriendelijke webshop met ervaring in en veel passie voor yoga!
  • Naast yogakleding webshop dé yoga props webshop van Nederland
  • De yoga props bestel je bij ons gemakkelijk online en zijn 100% FAIR
  • Je bent verzekerd van eerlijke prijzen en hoge kwaliteit
  • Verzendkosten €3,95 (binnen Nederland)
  • Levertijd van maximaal 2 werkdagen (voor 17.00 uur besteld = vandaag verzonden)
  • Retourrecht van 30 dagen en gratis retourneren
  • Je betaalt veilig met: iDeal (Nederland), Mister Cash/Bancontact (België), PayPal (ook voor Mastercard/Visa Creditcard)
  • Afhalen en terugbrengen is mogelijk
  • Naast yoga props vind je bij ons een breed, hip en uniek assortiment in verantwoorde dames yogakleding. Wij verkopen yoga kleding van de merken: Asquith, Urban Goddess, Yogi & Yogini, Röhnisch, YogaStyles en Monique Rotteveel. Daarnaast bieden wij een mooi aanbod in heren yoga kleding, zoals yoga broeken heren, yoga shirts en vesten en longsleeves voor heren.
  • Ook bieden wij: andere yoga accessoires, meditatie artikelen, wierook en kaarsen en onwijs leuke en bijzondere spirituele cadeaus


Contact Yogakledingonline.nl


Heb je vragen over een prop yoga? Of heb je advies nodig welke yoga prop je nodig hebt voor jouw yoga les? Twijfel niet en neem gerust contact met ons op. Wij informeren en adviseren je graag!


Telefoon:
+31 (0)6 8200 8704
(bereikbaar van ma t/m vr 9:30 - 17:30 uur)

Email:
[email protected]
(24/7 bereikbaar, we beantwoorden email op werkdagen binnen 3 uur)

Wij hopen dat je in onze yogakleding webshop fijne yoga props vindt die jouw yoga sessies bevorderen! Veel shopplezier!

Namaste, Rosa den Houdijker
& Team Yoga Kleding Online

/>
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »