0 Producten

Alle yoga kleding merken zijn anders en het merk Monique Rotteveel is er een met een unieke stijl. De kleding ziet er prachtig uit en je zal hier zeker mee opvallen. Naast de stijl is de kwaliteit van kleding natuurlijk erg belangrijk. Het laatste wat je wil is geld uitgeven aan kleding die niet duurzaam is of die niet voldoet aan jouw verwachtingen. We vertellen je graag meer over dit merk en waarom wij hier zo gek op zijn. Wij bieden alleen producten aan waar wij zelf volledig achter staan en dat is absoluut het geval met dit geweldige merk. Lees daarom vooral even verder en ontdek alles wat je moet weten over het merk Monique Rotteveel.

De stijl van Monique Rotteveel

Bij yoga kleding dames zijn verschillende eigenschappen erg belangrijk. Zo is het nodig dat de kleding rekbaar is zodat het niet scheurt. Comfort is een punt wat bij yoga en meditatie ook erg belangrijk is. Naast deze praktische punten is ook de stijl van de kleding niet onbelangrijk. Monique Rotteveel heeft gekozen voor een hele unieke stijl. Het is namelijk gebaseerd op de liefde voor yoga, surfen en grafische designs.

Meer dan alleen yoga kleding

De kleding van het merk Monique Rotteveel is zoveel meer dan alleen maar simpele kleding voor yoga. Door de kwaliteit en het zachte gevoel van het materiaal is het veelzijdiger te gebruiken. Zoals de stijl geïnspireerd is op een passie voor surfen kunnen de yoga leggings hierbij ook gedragen worden. Daarnaast zijn ze comfortabel genoeg om in te mediteren. Uiteraard zijn de producten ook heerlijk om thuis te dragen op bijvoorbeeld een vrije dag. De kleding aanschaffen van dit merk heeft veel voordelen omdat het bij werkelijk elke sport gedragen kan worden.

Materialen van de kleding

Wanneer je kleding draagt bij het uitvoeren van asana’s zijn verschillende aspecten erg belangrijk. Het materiaal moet van goede kwaliteit zijn en het moet natuurlijk rekbaar zijn. Dit om te zorgen voor draagcomfort en natuurlijk om te zorgen dat het niet scheurt. Tijdens yoga beweegt het lichaam in allerlei vormen waarom het materiaal erg belangrijk is. Het is belangrijk dat het materiaal dik genoeg is zodat het niet doorschijnt maar het geheel mag niet warm en zweterig aanvoelen. Bij de kleding van Monique Rotteveel is er gebruik gemaakt van 78% gerecycled PET polyester en 22% elastine. Hierdoor is het materiaal perfect voor yoga.

Waar let je op bij het aanschaffen van yoga kleding?

Het aanschaffen van yoga kleding kan best lastig zijn met de vele opties die er zijn. Er worden verschillende materialen gebruikt, er zijn allerlei pasvormen en daarnaast zijn er ook nog eens allerlei kleuren en patronen. Het is vooral belangrijk om te letten op het materiaal en de pasvorm. Het verkeerde materiaal zal oncomfortabel aanvoelen en kan schuren op de huid. Als je niet de juiste pasvorm hebt zal de kleding ook niet goed aanvoelen. Bij de kleding van Monique Rotteveel heb je altijd de beste pasvorm en de materialen irriteren de huid niet.

Bestel Monique Rotteveel kleding online

Alle yoga kleding binnen ons assortiment staan wij helemaal achter. Dit prachtige kleurrijke merk mag zeker niet ontbreken in ons assortiment. Een voordeel aan online bestellen is dat je direct meer informatie tot je beschikking hebt en dankzij de afbeeldingen zie je precies welk product je aanschaft. Wij bieden een ruim assortiment aan met eerlijke producten waarbij rekening is gehouden met mens en milieu, Monique Rotteveel past hier perfect tussen. Als je vandaag een bestelling plaatst voor 17:30 uur, dan verzenden wij dezelfde dag nog. Hierdoor zal je de bestelling in de meeste gevallen de volgende dag al in huis hebben. Je krijgt hoge kwaliteit producten waar je lang van zal kunnen genieten. Bestel yoga kleding van dit merk bij Yogakleding Online.

Lees meer
Lees minder