Help the world breathe: Plant een boom tijdens de feestdagen samen met Trees For All | yogakledingonline.nl

Help the world breathe: Plant een boom tijdens de feestdagen samen met Trees For All

  • Geplaatst op
  • Door Renée Bus
Help the world breathe: Plant een boom tijdens de feestdagen samen met Trees For All

Tijdens de feestdagen dit jaar steunen wij het goede doel Trees For All! Benieuwd naar wat zij allemaal doen en hoe we samen voor een beter klimaat kunnen zorgen? Lees snel verder!

Help the world breathe: Plant een boom tijdens de feestdagen samen met Trees For All

Kerst staat in het teken van geven. Kerstmis is de tijd in het jaar waar veel mensen stil staan bij wat ze allemaal hebben en dankbaarheid voelen naar de mensen om hun heen. Je herkent dit gevoel waarschijnlijk wel. De kerstmuziek staat on repeat en alles om ons heen is knus en gezellig. Tijdens de feestdagen zijn we veel bezig met elkaar en genieten we van al het lekkere eten en de comfy Christmas vibes.

Toch vinden wij bij Yogakledingonline het ook belangrijk om tijdens de kerstdagen terug te geven. Daarom dat wij ook dit jaar een goed doel steunen! Op die manier hopen we samen met jullie een verschil te kunnen maken. We hebben voor Trees For All gekozen. Een goed doel dat zich inzet voor een gezonder klimaat en onze biodiversiteit vergroot. En dat zorgt voor een betere leefomgeving voor ons allemaal!

Wat is Trees For All?

Zonder bomen is er geen leven, dat weten we eigenlijk allemaal. Ze nemen CO2 op uit de lucht en geven ons er zuurstof voor terug. Trees For All plant wereldwijd nieuwe bossen en herstellen aangetaste bossen. Daarnaast dragen ze bij aan het creëren van bewustzijn rondom het belang van bomen. Het planten van bomen zorgt voor een beter klimaat en is goed voor het behouden van een divers ecosysteem.

Er worden veel bomen gepland in Nederland, maar ook in veel andere landen. Volgens Trees For All zijn er inmiddels zo’n 6,1 miljoen bomen gepland en hebben ze voor een CO2 compensatie van ongeveer 450.000 ton gezorgd. Klik hier voor een uitgebreid overzicht van alle verschillende projecten waar zij zich nu mee bezig houden!

Hoe steunen wij deze organisatie?

In de periode tussen 20 tot 26 december, doneren wij 10% van onze totale winst aan Trees For All. Hierdoor willen wij bijdragen aan een gezondere planeet voor mens en dier. Dus voor alle yogini’s die een leuke duurzame yoga outfit zoeken, bij ons steun je indirect het goede doel! Een absolute win-win dus.

Of je nu op zoek bent naar comfy loungewear om je kerstdagen in te spenderen of duurzame yoga artikelen voor tijdens een yoga les. De 10% geldt op alles van onze website, dus het kan allemaal!

Fun fact: Zoek je naar een origineel kerst cadeau? bij Trees For All kun je ook een boom cadeau doen! Een leuk duurzaam cadeautje dat voor altijd blijft bestaan.

Join us and help the world breathe samen met Trees For All!

/>
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »