Yoga Design Lab | yogakledingonline.nl
1 Product

Yoga Design Lab is hét yoga merk als je op zoek bent naar hippe en kleurrijke yoga matten. Het merk biedt eco-friendly yoga matten en andere accessoires aan. Ze streven naar een combinatie van innovatieve ontwerpen, goede kwaliteit en duurzaamheid. Dit vanuit de gedachtegang dat functionele producten ook esthetisch mooi horen te zijn en niet altijd effen gekleurd. De vrolijke yoga matten zorgen ervoor dat je kan genieten van stijlvolle yoga props, terwijl je bijdraagt aan een schoner milieu. 

Het trendy yoga merk leeft volgens het motto 'Live Beautiful', doelend op hun unieke aanpak. Ze mengen fashion-forward designs met innovatieve functionaliteit en milieubewustzijn. Ze hopen een betere wereld te creëren voor de volgende generaties, door producten aan te bieden die beter zijn voor de aarde. Dit doen ze door hun ecologische voetafdruk zo laag mogelijk te houden en constant oplossingen te vinden die beter zijn voor mens en planeet.

De Combo-matten van dit innovatieve yoga merk worden bijvoorbeeld gemaakt van herbruikte plastic flessen. Zo dragen ze bij aan het weghouden van plastic uit de oceanen en stortplaatsen. Hiermee hebben ze al meer dan 860.000 plastic flessen herbruikt. Dit gerecyclede PET biedt daarnaast heel veel grip en zachtheid. Je yoga mat is dus niet alleen duurzaam, maar ook nog eens super handig. 

Daarnaast maken ze gebruik van duurzaam en natuurlijk boomrubber dat niet van de Amazone af komt. Dit materiaal beschermt je gewrichten en ondersteund je in elke yoga houding. Daarnaast blijft dit natuurlijke rubber beter op de vloer liggen en ervaar je meer demping tijdens je yoga practice. 

De yoga matten van Yoga Design Lab hebben stuk voor stuk unieke designs waarmee je zeker weten opvalt tijdens je yoga class. 

Lees meer
Lees minder
/>
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »