Green Friday | Mooie deals op een bewuste manier | Yogakledingonline.nl | yogakledingonline.nl

Let's make Black Friday Green again

  • Geplaatst op
  • Door Franziska Mueller
Let's make Black Friday Green again

Wij pakken de Black Friday hype anders aan. Wél mooie deals, maar op een bewuste manier. Wij gaan voor groen - doe je mee? Hier lees je meer...

Let's make Black Friday Green again!

Bij Yogakledingonline.nl vindt je duurzame en mooie yogakleding en accessoires van eerlijke merken. Wij gaan voor kwaliteit, niet kwantiteit. Daarom hebben wij besloten om de grote Black Friday hype dit jaar anders aan te pakken. Wij gaan wel voor mooie deals, maar op een groene en bewuste manier. Let’s make Black Friday green again!

Wij planten bomen – doe je mee?

Speciaal voor Green Friday werken we samen met Trees for All, een fantastische stichting die al meer dan 20 jaar bezig is met bosprojecten in Nederland en over de hele wereld. Hun motto? Bomen zorgen voor ons, daarom zorgen wij voor bomen. Hoe vet is dat? Wij zijn helemaal fan! Daarom hebben wij besloten om samen met Trees for All speciaal voor Green Friday 50 bomen te planten. Met jouw bestelling steun je ons, zodat wij deze bijzondere bosprojecten en daarmee het milieu kunnen steunen. Wil je zelf ook een boom planten? Easy as 1-2-tree – kijk snel hier.

Wij compenseren de CO2 uitstoot

Je weet het waarschijnlijk: elk pakket heeft een negatieve impact op het milieu. Nu zitten wij met een dilemma. We willen jou toegang geven tot mooie duurzame kleding, die is namelijk beter voor het milieu. Maar de kleding sturen we met de post naar je toe, en dat is weer slecht voor het milieu. Daarom zullen wij vanaf nu de CO2 uitstoot compenseren die gepaard gaat met de verzending van de pakketjes. Dit doen we in samenwerking met CO2ok. Zo maken we jouw aankoop groener zonder dat jij er iets voor hoeft te doen.

Green Friday – goed voor jou & de natuur

Ga voor groen, ga voor duurzaam. We willen het voor jou zo makkelijk mogelijk maken om bewuste, positieve keuzes te maken. Daarom krijg jij 20% korting op je bestelling bij Yogakledingonline, van 27 t/m 30 November. Gebruik de code SHOPGREEN.*

Daarnaast krijg je ook nog een gratis cadeau: een herbruikbaar mondkapje van het merk Urban Goddess. Het mondkapje is niet zichtbaar in je winkelmandje, maar wordt automatisch toegevoegd aan je bestelling (geldig voor alle bestellingen van 27 t/m 30 November, zolang de voorraad strekt).

Samen maken we de de wereld een stukje groener!

 

 

(*Let op: de kortingscode kan niet gecombineerd worden met andere kortingscodes. De korting kan achteraf niet toegepast of uitbetaald worden.)

 

 

 

/>
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »