Zoek je een comfortabele Hot Yoga Pants | YogaKledingOnline.nl | yogakledingonline.nl

Comfortabele Hot Yoga pants

  • Geplaatst op
  • Door Rosa

Zoek je een mooie dames broek speciaal voor Hot yoga of Bikram Yoga? Bekijk dan onze prachtige dames collectie hot yoga pants. Yogakledingonline.nl biedt diverse luchtige hot yoga pants en bikram shorts voor dames in verschillende kleuren, printjes, materialen en maten. Voor een zeer aantrekkelijke prijs! Hot yogi’s kunnen ook bij ons terecht. Wij hebben een klein aanbod in heren hot yogapants. In een hotyoga pant van Yogakledingonline.nl voer jij gegarandeerd comfortabel en perfect je asana’s uit.


Hot yoga pants van Yogakledingonline.nl

Bij Hot yoga lopen de temperaturen op tot wel 40 ℃! Dit is een yoga vorm waar je flink gaat zweten. Door de warmte en de intensieve yoga houdingen haal je alles uit je lijf. Een koele en comfortabele pants is dus wel zo gewenst.

De yoga pants van Yogakledingonline.nl zijn uitermate geschikt voor Hot yoga. Ze zijn speciaal afgestemd op yoga bij hogere temperaturen. Het materiaal van onze hotyoga pants heeft een ademende functie en voert het zweet goed af. Daarnaast wordt de comfortabele pasvorm behouden. Ook heb je in onze hotyogapants de ultieme bewegingsvrijheid, omdat ze zeer elastisch zijn. Het voelt net als een tweede huid. Door een fijn zittende tailleband, blijft de hot yoga pant perfect zitten. Daarnaast hebben onze hotyogapants een prachtig design, mooie kleur of print. Kort gezegd: de perfecte hot yoga pants!

De ultieme hot yoga pant vind je bij Yogakledingonline.nl


Wil je graag een hot yoga pant in een fel kleurtje of juist een neutrale kleur? Of zoek je een yoga hot pant met een hip printje? Ga je voor een korte of een lange yoga hot pant? Wij bieden het allemaal! Bij ons vind je diverse soorten yoga pants hot yoga in verschillende maten, van XS tot XL. Voor ieder wat wils! Daarnaast ben je bij ons altijd verzekerd van een hoogwaardige, comfortabele en ademende hotyoga pant. Voor een zeer aantrekkelijke prijs!


Hieronder beschrijven wij een aantal mooie yoga pants hot yoga, die populair zijn onder onze hot yogini’s en yogi’s.

Korte dames hot yogapants

Korte hot yoga pants zijn ideaal voor Hot yoga. Ze zijn heerlijk luchtig, flexibel en hebben de perfecte pasvorm. Deze broekjes bestaan uit vocht absorberende en ademende materialen, zoals Dryfit of 100% organische katoen.

Lange dames pants yoga hot

Gaat jouw voorkeur meer uit naar een lange yoga hot pant? En houd je van hippe printjes? Bekijk dan de prachtige leggings. Deze hot yoga pants zijn sportief en hebben een strakke, maar zeer comfortabele pasvorm. Het materiaal is ademend en vochtregulerend en voelt glad en heerlijk zacht aan. De mooie printjes maken deze hot yoga pants zeer uniek.

Wat is mijn maat?


Kom je er niet uit met de maat? Twijfel je tussen maten en ben je benieuwd hoe iets valt? Bel ons dan gerust! Wij helpen jou graag om de juiste maat te vinden.

Kies je voor hotyoga pants van Yogakledingonline.nl? Dan kies je verantwoord!

Naast dat de hot yoga pants er mooi uitzien, zijn ze ook zeer verantwoord. Wij kiezen heel bewust en zorgvuldig onze merken uit. Wij vinden het namelijk belangrijk dat er bij het produceren van hot yoga pants, rekening wordt gehouden met mens en natuur. Want ook dit hoort bij de ‘yoga visie’.

Wij kopen alleen hot yoga pants in van merken die verantwoord ondernemen en produceren. Deze merken maken alleen gebruik van hoogwaardige, natuurlijke en gerecyclede materialen. Daarnaast wordt er geproduceerd onder eerlijke arbeidsomstandigheden. Met trots bieden wij deze merken aan, aan onze yogini’s en yogi’s.

Namaste, Rosa

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »